iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kathy madamagda robi dzis pulpety w sosie pomidorowym,pislam z rana samego bo jej sie pytalam ze wzgeldu na Was ,majoweczki,bo tak czekacie na pomysly wiec sie jej spytalam 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje dla Wigmy ale mamy dzieciaczkow majowych
Słuchajcie odebralam wyniki i mam za malo plytek krwi mam -122
babka powiedziala ze mam przyjsc w piatek i powturzyc ile wynosi norma mowila tez ze w ciazy moze byc tak ze one sie sklejaja
napiszcie co wiecie prosze bo sie martwie
Szopek, ale wynik Wiktorii jest już poniżej normy a pewnie jej wyniki systematycznei spadają jak to w ciąży, więc nie ma na co czekać... ja zaczynałam od 230 na początku ciąży, do 120 kilka tygodni temu. Gdybym nie brała kwasu foliowego to może teraz byłoby około 100?
a ja śpię już od dłuższego czasu z jaśkiem między kolanaminie ma innej możliwości żebym zasnęła...
, no i śpiąc na boku podkładam sobie jeden jasiek pod brzuch żeby nie wisiał w powietrzu;-) i jeszcze jeden między kolanami
...i teraz jest dobrze 

sluchajcie mialam 168 puzniej 144 a teraz mam -122 normalnie minus nie 122 tylko minus sto dwadziescia dwaa
No to ja od jakichś 2 tygodni śpię na dodatkowej kołdrze złożonej jeszcze na pół, bo mnie miednica w nocy bolała:-), no i śpiąc na boku podkładam sobie jeden jasiek pod brzuch żeby nie wisiał w powietrzu;-) i jeszcze jeden między kolanami
...i teraz jest dobrze
![]()

jakimkolwiek sposobem...

:-)