Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aż się zaczełam martwić i zaczełam robić przy niej wszystkie zabiegi pielęgnacyjne i nawet nie myślała żeby się przebudzić
w końcu jednak sie udało.
. No cóż mają dzieci swoje humorki.
do 3 miesiaca sie ja podaje a witamine D3 to chyba przepisze lekarz na pierwszej wizycie kontrolnej w przychodni,bo chyba jest od 6 tyg.Iwonka
ja podaję wit K od wczoraj czyli 8 doby życia wg zaleceń. Nie wiem tylko ile mam czasu jej to podawać i kiedy przejśc na wit D???
Juz dopisujeHej. Iwonko proszę dopisz jeszcze nasJuz kiedyś pisałam. Moja Julka urodziła sie 23.05 o 14:00 Waży 4140 i ma 59 cm.Teraz to już chyba ma więcej. Ja witamine K podaje od 8 dnia a witamine D od 15 dnia. Serdecznie pozdrawiam Wszystkie mamy
![]()
:-):-):-):-)Jadłam wczoraj zupę pomidorową z koncentratu i Natalka ma dzisiaj krostki na łokciach więc dla niej pomidory są jeszcze za wcześnie.Dziewczyny karmiace cycem..czy jadlyscie spaghetti z sosem pomidorowym????
Moja dziewczynka ma taki sik, że aż mi ścianę sikiem prostym zasikała jak zmieniałam pieluchę.Tylko z niego taki lejek, że nam zasikał materac i prześcieradło kilka razy. Mistrz z niego w tej kwestii, nie wiem od czego to zależy, może od sisiorka, jak się ułoży?
Ale mleczko jest przecież wodniste, myślę, że nie masz sie czym przejmować.Ja nadal spadam na wadze i wydaje mi się że moje mleczko robi się coraz mniej treściwe, białe, wodniste, ale jak mleczko ma być dobre jak są tekie ograniczenia w diecie?
Przez to nie mam apetytu.![]()
W szpitalu Natalka dostała zastrzyk z Wit.K i to wystarczy, dodatkowo nie podajemy.Dziewczyny i podajecie ta witamine K bo ja w koncu jeszcze nie dałam ,rozne slysze opinie i nie wiem co robic.Tzn chyba zaczne dawac ale.......