Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odwazny albo w takim szoku byl. Oby wszystko dobrze sie skonczylo.

Co prawda to auto firmowe, ale firma w czasach kryzysu nie ma na "pozaplanowe" wydatki :-(

,za to moj brat ma zlamany wyrostek w kregu szyjnym 
kwiateczek mialam Ci jeszcze napisac a zapomnialam ... ten Twoj ludek z avataru to mu chyba zaraz rece odpadna wyglada jakby mial za chwile ducha wyzionac ;-)
PATRYCZKOWI najlepsze życzonka
U nas pogoda wstrętna.
Do tego pół godziny po tym jak M wyjechał do pracy - zadzwonił do mnie ze mial wypadek
Przekoziołkował w pola dwa razy i teraz czeka na pomoc. Twierdzil ze nic mu nie jest, ale ja sie boje ze jednak...
Wiecie jak to jest - w szoku ciśnienie jest takie ze bólu się nie czuje. Teraz juz mowi ze mrowienie ma w twarzy i głowa go boli. A pogotowia idiota nie chce wezwać
Ide zadzwonic, bo juz chwile nie mam wiadomosci od niego.
tak sie robi
Moj brat dawno temu mial tez wypadek,nie wezwali pogotowia bo nie mial wtedy jeszcze prawka(ja za mala bylam)ale pamietam ze na drugi dzien dopiero zaczely sie wymioty itd i okazalo sie ze to wstrzasnienie mozgu
dlatego zawsze trzeba dzwonic po karetke

Cześć dziweczyny:-)
A tak z własnych osiągnięć, to zdałam egzamin teoretyczny i czekam na jazde- dopiero 22 kwietniai schudłam 6 kg i owiele lepiej się czuję. A z końcem marca dostanę karte multisport i będę wolne chwile spędzać na basenie i siłowni.
Spróbuję nadrobić chociaż trochę, ale marnie to widzę, bo tutaj to istna taśma produkcyjna

ja tez mysle o basenie ale z KOnradkiem;-)
dzis juz nie wydaje z siebie dzwiekow

kaszel masakra,zero poprawy

Dzis wlasnie w pracy rozmawialam ze znajomym na ten temat bo on tez alergikiem jest
zapytalam na co a on ze na wszystko.Wy bedziecie wiedziec;robili mu testy w Pl i mial 24 nakluc na rece z czego 23 spuchly bardzo,jedno lekko a drugi nic bo to powietrze bylo

nie ciekawie
oobecnie tylko chodzi i kicha
ale powinien dostac po ...za to ze nie chcial karetki ale to moze zrob jak wydobrzeje

ja też.. z..ać (przepraszam za "bip") dresiarzy.Jeśli chodzi o uczulenia, to ja jestem uczulona na dresiarzy![]()

i syrop prawoslazowy bo troche odkaszliwalam 
tyle ze placzaca Zuzka wybila mi to z głowy na razie;-) a patrzyłam w ksiazece Zuza miala tyle wagi jak miała 2 miesiace