Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

napewno lekarz bedzie pytal o szcegoly wygladu
rano pomysle,szkoda ze nie wzielam probki
nic,jutro kupie pojemnik,ostatnio nie chce robic kupki do ubikacji tylko na nocnik znowu ale moze to lepiej,przynajmniej wylapalam
kurcze ciagle cos...
Było się uczyć. Potęgi klucz itp.
Za późno.

wiem już pisałam kiedyś
ale codziennie im włączam liste przebojow i mam koncert

Może faktycznie zbadajcie mu wzrok u innego lekarza a tam gdzie bedą robic okulary to sprawdza jeszcze raz

wyciaga parowki i zjada ma to po tatusiu :-) Zaraz cos musze zrobic i chyba zrobie nalesniki z truskawkami
a potem do okulisty w przychodni do optyka i do domu bo juz czuc ze jest bardzo goraco

Jesli bedzie dalej to znowu do pediatry mamy jechac
dopiero co bylam
Powiedzial ze poki co nie ma sie co martwic bo nie bylo samej krwi ale mam obserwowac.Nie wiem od kiedy ma dokladnie bo robil kupki do kibelka ale od 3 dni nie hcce i znow na nocnik i moze to dobrze bo bym nie zauwazyla
Kurcze mam nadzieje ze bedzie dobrze.Tu cos wymusic od razu to tragedia o czym juz wiecie.Dzis rano zrobil troche ale nie bylo chyba.Ostatnio robi kupe na raty tzn rano jak wstaje t jest siku i kilka bobkow
po poludniu znowu.Czasem mam wrazenie zerobi na sile za kazdym razem jak siku
pycha
zalezy co bylo w lodowce.Wczoraj nawet rozmawialam na temat packow z kolezanka chyba wyczulas

ciekawe, czy dałoby się nimi pomalować tapetę....