Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no i siostra moze tez juz wroci w ten weekend bo ja juz sama siedzac wysiadam
a jak chcesz to wpadne do ciebie na porzadki bo strasznie mi sie nudzi:-

.
...tylko ja jestem jeszcze nauczona tego rozliczania, a wczorajszy dzień się nie rozliczył
, po prostu koszmar. Ja mam decyować czy rozliczyć daną płatnoś czy nie, cholera...A w przyszłym tyg. idzie druga koleżanka na urlop i zostanę dodatkowo z wszystkimi wyciągami do księgowania, bo nikt poza nami tego nie robi. Za to na początku września idę do lekarza i przyniosę zaświadczenie o ciąży.
a jak samopoczucie?
nawet krem kupilam:sorr:
od soboty boli mnie ze szok
ledwo chodze
boshhh za jakie grzechy...

:-) ja od urodziń Zuzki wlaczylam sobie blokade na wszystkie wypieki 
P. mi narzeka że same jarzyny gotuje ,co nie do końca prawda no ale cóż.

Niezle ja wogole mam nadmiar testosteronu i czegos tam wec zarosnieta jestem tak czy tak ale w ciazy to bylo cos okropnego a nie dosc mam na glowie duzo wlosow i geste to sie zrobily wtedy mocniejsze i ich przybylo

Jak by tylko mnie ktos przywiozl i odwiozl to ja chewtnie hahaha

ale jak na razie to robie raczej tylko z pudełek,choć sa naprawde pyszne i wszystkim smakują a do tego bardzo łatwo sie je przyrządza ,no oprócz karaptki bo kupa roboty a raczej zmywania po tym

mniam!
no ale jak pisałam że sama z własnych składników jeszcze ciasta nie piekłam.
a propos pomocy kuchennych to kupiłam wczoraj sobie za 100zl nowy okazyjnie taki robot

jak sie ogole zwykła maszynką to po 3 godzinach już widać i czuć odrastające włoski

i tak ciągle sie przymierzam kupić jakiś depilator