reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka, tak, jedziemy w czerwcu. Najpierw spotkam się z Minką :-), a potem z Wiktorią :-) i z Kamilką :-). A co do przedszkola, to na razie czekamy, szanse są marne, wszędzie gdzie się udamy każą dzwonić i się dowiadywać na wypadek gdyby coś się zwolniło. Tam, gdzie mi się marzy, musimy czekać do 31 maja, aż wszyscy podpiszą umowy i gdyby jakimś cudem ktoś nie podpisał umowy (nam są potrzebne 2 albo 3 osoby), to byśmy wskoczyły. A tak to kiszka.

Życzę Wam zdrówka kochane.

mamuśki najlepsze życzenia w dniu naszego święta:-):-):-)
Klaudusiu najlepsze urodzinkowe choć spóźnione życzonka :-):-):-)

kobietki drogie u mnie ostatnio jakiś sajgon Misiek zasuwa na czeterech jak torpeda Majka nadaje jak najęta i wszystko na nie :sorry2::baffled:
Hannah dobrze że skończyło się na strachu i kołnierzu :tak:
Migotka zazdroszczę spotkań z dziewczynami :sorry2:

Dominiczko
Wszystko co piękne i wymarzone,
Niech w Twoim życiu będzie spełnione.
2222o.jpg

Witam,
Hannah- Madziu, wszystkiego najlepszego z okazji imienin

dziękujemy, obudziłam ją z małym ciastkiem-torcikiem, zaśpiewałam sto lat, a ona że chce mleczko:-p
Miśka w przedszkolu, odświętnie ubrana, tort dostarczony:tak:
nas przywitał miły sms, co prawda przyszedł o 4:50, treść: Gratulujemy, Pani dziecko zostało przyjęte do grupy 3 latków w P 35:-) to już mam dwa, z któregoś zrezygnyję, ale to dopiero jak będę wiedziała co ze żłobkiem i moją pracą.

Keyko
DZIĘKUJĘ! Fakt że moje imieniny są 29 maja ( w urodziny Hani) ale przyjmuję już dzisiaj życzenia. Moja mama tez dzisiaj dzwoniła.
27 maja są Magdy a 29 maja Magdaleny :-)

Hannah to się wytłumaczę. Jak odbierałam tort, to w cukierni były wypisane imiona dzisiejszych solenizantów i była wypisana Magda, a ja stwierdziłam, że mała tablica i napisali zdrobnienie:sorry:

Miałam teraz chwilke i poczytałam trochę zaległości. Ach ci faceci. Żadna z nas nie wpadłaby na pomysł skakania na główkę, prowadzenia auta po %. Normalnie jak dzieci, nie widzą konsekwencji:confused2:

Migotka, Kamilka, Iwonka ale wam fajnie, życze wymarzonej pogody podczas wypoczynku.

A tak poza tym, to kotka znowu ma problem z pęcherzem. Mm poradź mi proszę, bo znowu tylko podsikuje i juz pojawia sie krew. W kwietniu miała antybiotyk w tab, w maju już robiłam jej zastrzyki z natybiotyku i leku przeciwzapalnego. Schudła z 5200 na 4500, teraz już jest prawdziwa Laska. Jedzenia dla nerkowców nei chce jeść (hill's c/d). Kocur chce się wyprowadzić, woli mieszkanie sąsiadów i ich kotkę. Wczoraj wieczorem wyszłam z nim na dwór i parę razy ściągnął obrożę, a do domu nie chciał wracać. Nie wiem tylko czy przy jego problemach z główką i bycia domowym kotem przez 6 lat wróciłby sam do domu.

reklama
Dominiczko żyj sto lat :-):-):-)
images

Tak na szybkiego się tylko pochwalę że Cypusiowi rozwiązał sie język i od wczoraj jest baba, tata teraz mi sie wydawalo że może mama ale pewnie chce usłyszeć. Zuza już troszkę grzeczniejsza uff. Jutro postaram się napisać na pozostalych bo w ostatnich dwóch tygodniach to pisalam po nocach i w każdej chwili

A HannaH ja też zamarlam jakl to napisałaś , dobrze że tak to się skończyło tylko. Jak wyzdrowieje to ty go walnij w łeb ;-)

Do góry