kwiateczek
majowa mama `08
Kurcze dalej goraczka
czekam na telefon od lekarza.
czekam na telefon od lekarza.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
czekam na telefon od lekarza.
w koncu
pojutrze jedziemy juz sie lekko zalamalam
Mało mam czasu, wiec sie podziewam poza forum.Witam
Co tu taka cisza,gdzie sie podziewacie??
Kondzio dzis juz lepiejw koncu
pojutrze jedziemy juz sie lekko zalamalam
![]()
zn jednej gora z drogiej dol

... oprócz tego nie mam wody i debile-robotnicy jak zwykle stoją i nic nie robią.
super co? Do disz mam podjać decyzje ile godzin dziennie będzie Klaudia chodziła do przedszkola od września....

Ja mam dzisiaj spotkanie w publicznym, to się dowiem co i jak. U sióstr opłata stała łącznie z wyżywieniem to 420, ale wiem że mam być zmiana siostry dyrektor, a tam zebranie dopieor w połowie września
. Ciekawe ile za żłobek będę płacić.
. Oberwie się firmie podwykonawczej za brak informacji i nie podstawienie beczkowozu i bezczelność pracowników
. Jak mi skacze cukier, to lepiej nei zaczynać ze mną;-)