reklama

Majóweczki 2019

reklama
Nie wiem jak jest na prawdę z tym pulsem. Myślę jednak że to jakieś mity ludowe. Bo inaczej byłyby normy inne dla dziewczynek czy chłopców.

U.mnie i Helenka i Tobiasz mniej więcej miały podobny puls, w podobnym etapie ciąży

Gdzieś już mi się to uszy obiło na jakimś forum, ale nie wiem czy rzeczywiście tętno wskaże płeć dziecka.
Chciałabyś córeczkę?

Nie ma to dla mnie większego znaczenia, po prostu ciekawość [emoji4] smieje sie, ze przy synku byloby ekonomiczniej, bo praktycznie wszystko po pierworodnym mam schowane, a wiekszosc rzeczy jest nowych, bo troche mnie ponioslo wtedy przy kompletowaniu wyprawki [emoji12]

Nie ma to dla mnie większego znaczenia, po prostu ciekawość [emoji4] smieje sie, ze przy synku byloby ekonomiczniej, bo praktycznie wszystko po pierworodnym mam schowane, a wiekszosc rzeczy jest nowych, bo troche mnie ponioslo wtedy przy kompletowaniu wyprawki [emoji12]
Oj znam to. Chociaż mnie bardziej przy córce poniosło. Był moment co ona miała 40 par spodni ;-) makabra ;-)

Ja mam bardzo dużo na obie płci. Chociaż i tak wiem że znowu sporo jak nie bardzo dużo kupię nowych rzeczy. Ja tak mam , mąż na szczęście o tym wie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry