Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie, jest bez zmian, nawet chyba są mocniejsze od 3 dni, lekarz powiedział, że to może być po tych zastrzykach, które dostaje na rozrzedzenie krwi, i że tak może trwać do 12 tc, a dziś miałam taki okropny sen, tak się cieszyłam,że się obudziłamDobrze, ze sie lepiej czujesz, a jak te plamienia? Slabna?
Pewnie sobie przysnelas nad ranem i potem sie śnią pierdoly. Trzymaj sienie, jest bez zmian, nawet chyba są mocniejsze od 3 dni, lekarz powiedział, że to może być po tych zastrzykach, które dostaje na rozrzedzenie krwi, i że tak może trwać do 12 tc, a dziś miałam taki okropny sen, tak się cieszyłam,że się obudziłam
Dokładnie tak było ;-)Pewnie sobie przysnelas nad ranem i potem sie śnią pierdoly. Trzymaj sie![]()
Zależy jak bardzo duży masz niedobór. Bogate w żelazo są np. pietruszka, szpinak.Ja dostalam wczoraj recepte na żelazo i mam brac 2xdziennie. Mialam zrobiona krew na pierwszej wizycie, wtedy jeszcze nie brałam witamin. I sama teraz nie wiem czy brać te tabletki bo boję się tak bardzo zaparc [emoji26] ale wizytę mam za 5 tygodni j wtedy mi zrobią morfologie. Nie mam jak tego sprawdzić teraz. Co byście zrobiły? Co naturalnie podwyższa żelazo? To że mam anemie to mnie nie dziwi. W każdej ciąży tak miałam.