Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Udalo mi sie dorwac w piotrze i pawle arbuza, ale nigdzie indziej juz nie widzialam. Ja lubie klasyczne imiona. Moze Krysi i Mariana bym nie wybrala, ale moja corka ma na imie Basia.@made ja tez bym zjadla arbuza, ale juz nigdzie nie ma, a czuje sie nadal niebardzo tez mnie mdli
Co do imion to śliski temat, nie uwazam, ze kazde imie jest ładne, a nadawanie imion z lat moich dziadkow uwazam, ze jest niewlasciwe dla nowych pokolen.
Moja kolezanka np nadala teraz corce na imie Krystyna i mowcie sobie co chcecie, ale juz widze jak ta dziewczyna bez zazenowania przedstawia sie w dyskotece, ze ma na imie "Krystyna" a pewnie bedzie do niej podbijal "Marian" ja tego nie czuje. Moim zdaniem rodzice czasami za bardzo wymyslaja. Pewnie za chwile mnie zkrytykujecie ale takie moje zdanie. A jak juz slysze w Polsce Brajan,Kevin, Jessica to..
Roki cos za szybko lekarka z ta plcia... Chociaz zawsze ma 50% szans ;-) Ja nawet na prenatalnych sie nigdy nie dowiedzialam... Ale moze taka moja natura.
Ja mam jakies przeczucia ale nie chce spekulowac ;-) okaze sie pewnie ok 16-17 tyg [emoji5]
Myslalam juz ze te mdlosci przechodza ale niestety dalej kiepskie samopoczucie... No i brzuszek mi juz wystaje [emoji6]
Made a co sie dzieje? Co to za dieta?