Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Smile, pappa to tylko statystyka, na pewno wszystko będzie dobrze, nie stresuj dzidziusia! Ściskam mocno!Nic mi nie chcieli przez telefon powiedziećbadanie miałam w zeszły czwartek wiec dopiero teraz dostali wyniki... tego się najbardziej bałam ... ze powiem wszystkim o ciąży i coś się stanie
![]()
Smile powiem Ci szczerze, ze wlasnie dlatego nie chciałam ribic pappa, ale robilam bo byl darmowy w komplecie z usg. Moja kolezanka miala taka sytuacje, ze usg wszystko oki, a w pappa wyszlo zwiekszone ryzyko niz wczesniej z usg, cala ciaze myslala, stresowala sie, a wszystko bylo dobrze z dzieckiem. Sprobuj sue uspokic chociaz wyobrazam sobie co przezywasz.Dzięki dziewczyny. Wiem że nie powinnam panikować bo nic konkretnego nie wiem, ale hormony dają popalić i nie umiem nad tym zapanowaćusg wyszło dobrze... zwariuje do jutra do tej 15...
![]()
A ja mam pytanie dot. troche innego badania. Lekarz nas namawia na płatne badanie (1900 zł!) z krwi. Sugeruje, że pappa nic nie daje i namawia na inne. Tylko ja mam nieodparte wrażenie, że on raczej chce trochę zarobić. Ale mimo wszystko zaczęłam sie martwić...![]()