Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Smile, pappa to tylko statystyka, na pewno wszystko będzie dobrze, nie stresuj dzidziusia! Ściskam mocno!Nic mi nie chcieli przez telefon powiedziećbadanie miałam w zeszły czwartek wiec dopiero teraz dostali wyniki... tego się najbardziej bałam ... ze powiem wszystkim o ciąży i coś się stanie
![]()
Smile powiem Ci szczerze, ze wlasnie dlatego nie chciałam ribic pappa, ale robilam bo byl darmowy w komplecie z usg. Moja kolezanka miala taka sytuacje, ze usg wszystko oki, a w pappa wyszlo zwiekszone ryzyko niz wczesniej z usg, cala ciaze myslala, stresowala sie, a wszystko bylo dobrze z dzieckiem. Sprobuj sue uspokic chociaz wyobrazam sobie co przezywasz.Dzięki dziewczyny. Wiem że nie powinnam panikować bo nic konkretnego nie wiem, ale hormony dają popalić i nie umiem nad tym zapanowaćusg wyszło dobrze... zwariuje do jutra do tej 15...
![]()
A ja mam pytanie dot. troche innego badania. Lekarz nas namawia na płatne badanie (1900 zł!) z krwi. Sugeruje, że pappa nic nie daje i namawia na inne. Tylko ja mam nieodparte wrażenie, że on raczej chce trochę zarobić. Ale mimo wszystko zaczęłam sie martwić...![]()