Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Polecacie jakieś nianie elektryczne?
Dziewczyny przepraszam że wstawiam tu takie zdjęcie ale już nie wiem co robić jest lepiej napewno niż było smaruje sudocremem i dzięki temu jakby się wygoilo trochę ale nie wiem czy nie obędzie się bez szpitala bo u nas w poradni dermatologa nie ma![]()
Dziecko mi sie przekrecilo[emoji29] byla glowa do dolu juz od dawna, a wczoraj czulam, ze jest w innym miejscu. Rano sie obudzilam i jak dotykalam to czulam glowke u gory. Czekalam na czkawke zeby sie upewnic i niestety dobrze czulam [emoji29] 31+5 dzisiaj..
Nie mam dalejszej potrzeby dyskusji na ten tamat. Nie przyszłam do tego wątku się negatywnie nakręcać i to jeszcze politycznie.
Tym bardziej jeśli ktoś z tego wątku ma możliwość porodu rodzinnego bo mieszka za granicą nie wiem czemu negatywnie nastraja i miesza w głowach dziewczynom które w Polsce tej możliwości nie mają [emoji2368]
Zdrowia i spokoju dziewczyny [emoji4]
Czy to otarcie czy jakiś problem dermatologiczny?
Jeśli to pierwsze, osobiście polecam bephanten, często latem mam otarte uda do krwi, mój podobnie i tylko to nam pomaga. Ewentualnie skrobia ziemniaczana.
Jeśli problem dermatologiczny to może spróbuj umówić się na wizytę telefoniczną? Jeżeli nie minie to koniecznie idź do szpitala, nie wygląda to zbyt dobrze (ale to moja opinia, może któraś z dziewczyn miała podobnie?)
Tylko niestety dzw i nikt nie jest w stanie pomóc bo nigdzie dermatolog nie przyjmujeCzy to otarcie czy jakiś problem dermatologiczny?
Jeśli to pierwsze, osobiście polecam bephanten, często latem mam otarte uda do krwi, mój podobnie i tylko to nam pomaga. Ewentualnie skrobia ziemniaczana.
Jeśli problem dermatologiczny to może spróbuj umówić się na wizytę telefoniczną? Jeżeli nie minie to koniecznie idź do szpitala, nie wygląda to zbyt dobrze (ale to moja opinia, może któraś z dziewczyn miała podobnie?)
No to ja przyznam szczerze, miałam na odwrót, chciałam by mój mały się wykręcił główką do góry bo grozi mi poród przedwczesny![]()
Na usg w 30 tc, zapytałam gin czy to źle że jest odwrócony główką do dołu (miałam pietra bo mi się szyjka skróciła i zaczęła otwierać, przed oczami- wizja urodzenia wcześniaka), odpowiedziała że na tym etapie każde położenie jest prawidłowe bo dziecko może się wykręcić nawet przed samym porodem.
Ja to wiem, ale jakos spokojniej sie czulam jak byla glowka w dol [emoji849]