reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

Strasznie dużo piszecie!!!!!!!!!!!

wichurka- witam

aesthete- też wczesnie sie budzę, czasem po 4 i krece się w łożku.

dorota- może jescze się okaże, że zostaniesz z nami

marteczka- nasze dzieciaczki w podobnym wieku, mojej teraz wychodzą 5tki:no:na sczescie nie goraczkuje,ale kiedy wychodziły trójki to tez temperatura wysoka była

nana7ma- mnie piersi bołały bardzo w pierwszej ciązy, zwłaszcza sutki. Tym razem jakoś nie daja o sobie znac. Mysle ze to grucoły mleczne zaczynają sie budzić do życia

aNilewe- trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.

pat&mom- witaj:)

Nanncy- tez nie mam czasu w ciagu dnia pisać. dopiero wieczorem cos naskrobię

Straciatella- dobrze, że krwiak sie wchłonął. Opoczywaj

Dziewczyny z zagranicy-współczuje wam, że macie taką opiekę lekarską w ciązy. Czasem wydaje mi się , że na Zachodzie zyje się lepiej, a jednak w Polsce służba zdrowia może i nie jest taka zła.

Czarnulka- witaj

Ptysia- ciesze się, że wizyta w porzadku, gratulacje

Lena- najlepszego z okazji rocznicy

Moje mdłości dziś minęły,ale znowu mocno boli mnie brzcuh i krzyż,to chyba przez pracę - siedze 8 godz na tyłku:/ ja jeszcze tydzień do wizyty, dłuży mi się strasznie:-)

Uciekam spac, dobranoc ciężarówczki

reklama
Jezu, dziewczyny, ja ostatnio nie mam nawet sił tutaj pisać :-( czytam was, ale pisanie to już wyczyn :-p

dzisiaj w ogóle umyłam kopę naczyń, potem podłogę i zaczęłam pranie wieszać i słabo mi się zrobiło :baffled:

no i witam nowe majóweczki :tak:

my usg mamy za 16 dni... to dla mnie jak wieczność :dry:

Lena - swieta racja,nigdzie nie bedzie idealnie! Ja tylko czasem sobie tak pomarudze hehe...jak mam sie komu wyzalic :tak::-D Roznica czasu to 9h miedzy Kalifornia a Polska, Anglia I Kali to 8h roznicy...stad rzadko jestem tu z Wami, bo jak Wy gadacie, to ja w pracy :tak:albo spie :baffled:

Stazi - Moj maz jest Amerykancem, to za nim przyjechalam. Poznalismy sie w Anglii (jak tam mieszkalam) I po kilku latach znajomosci postanowilam sprobowac sie tu przeniesc...I tak jakos juz zostalo:sorry2::-D

Wichurka - kazdy jest inny, kazda ciaza jest inna - zwykle lekarze twierdza, ze wymioty najczesciej zaczynaja sie od mniej wiecej 5-6go tygodnia.Poziom hormonu HCG jest wtedy na tyle wysoki,ze moze powodowac mdlosci. Mi ostatnio pomaga woda gazowana!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Witam!
Ja jeszcze chwile relaksuje się przed wyjściem do pracy :p
Mam nadzieję, że nie będziemy mieć dzisiaj dużo telefenów...
Lenia mam strasznego.

Wasila to widzę, żeobie w pracy siedzimy o 8 godzin na tyłkach :D a gdzie Ty pracujesz?

Witam się z rana :)

Ja dalej bycze się na urlopie, więc zabrałam się ochoczo za modernizacje mego sklepu internetowego. Od października ruszy sprzedaż rzeczy dzieciowych w bardzo konkurencyjnych cenach, tak więc zaproszę Was wszystkie na szał zakupowy z wielkim rabatem :-D:-D

.. No i wypaplałam. Nudzę się, to zadzwonili z pracy i muszę zrobić im dwa harmonogramy po niemiecku :angry:

.. 20 minut później..

Już jestem :-)

martuskubus - wiem, że cola nie jest zdrowa, ale na tej stronie nikt właściwie nie odniósł się do tematu wad serca u dziecka (potencjalnych). Wszyscy piszą tylko o tej kofeinie, konserwantach itd. Myślę, że jeden łyczek co kilka h nie powinien zaszkodzić :tak:

Lena - sernika już nie ma, za to został stos wydłubanych winogron. Więc chyba to nie było zbyt smaczne.. haha :-D

Jak się dzisiaj czujemy? Coś doskwiera?
U mnie melduje : ZERO MDŁOŚCI, coś mnie pobolewa jajnik :confused:, cycole..
No i cały czas bym jadła słodycze :zawstydzona/y:

Co do tych wszystkich wizyt, badań USG.... Gratuluję udanych wizyt! Śliczne fasoleczki.
Powiem wam, że w pierwszej ciąży byłam w gorącej wodzie kąpana. Teraz to na spokojnie sobie czekam, nawet o tym nie myśląc.. Jakoś mam na tyle dużo zajęć, że odstawiam to na dalszy plan. Zacznę panikować pod koniec 8 miesiąca ;-)

Ale widziałam wczoraj super wózek. Nawet bardziej mi się spodobał niż ten wymarzony urban rider...

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5564 ten zielony <3

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się majóweczki :tak:
Lena- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy śluby:-)
Straciatella- mnie o dziwo od słodyczy odrzuciło:szok:
Ptysia- gratuluje wizyty;-)

Ja tez piłam cole w poprzedniej ciąży i synek zdrowy.
Dziewczyny powiedzcie mi czy was tez nadal boli brzuch w podbrzuszu? Bo mnie boli, nie zawsze ale juz zaczynam schizować:baffled:

Do góry