rurka
Fanka BB :)
Witajcie 
widzę, że już coraz więcej majówek rozpakowanych :-) trzymam za was nadal kciuki
ja mam teraz trochę trudny okres... właśnie na 19 maja miałam termin.... więc same rozumiecie...
a dodatkowo wczoraj zamiast zobaczyć II kreski na teście ... @ zobaczyłam... no więc tak to narazie u mnie

widzę, że już coraz więcej majówek rozpakowanych :-) trzymam za was nadal kciuki
a dodatkowo wczoraj zamiast zobaczyć II kreski na teście ... @ zobaczyłam... no więc tak to narazie u mnie

Muszę sobie chyba jutro kupić, akurat teoretycznie na ostatni dzień :-) Jeszcze w tym roku nie jadłam a to będzie raczej ostatni dzwonek bo wątpię żeby mi się później udało zjeść. Oboje z mężem jesteśmy alergikami więc mała na bank będzie miała to po nas
A jak na złość na naszej działeczce szykuje się zatrzęsienie truskawek. Tatuś będzie jadł a ja sobie popatrzę
Ale ja już do małej gadam, że mogę sobie odpuścić truskawki, czekoladę, no nawet nabiał jak będzie trzeba. Byle nie kazała mi odstawić pomidorów bo to już nie wiem jak przeżyję...