nadzieja1984
Fanka BB :)
Perelka ja też dalej bez objawów. Mówiłam to wczoraj gin i powiedział ze mam sie cieszyć. I szybko przez brzuszek na USG pokazał ze jest wszystko ok. Ja mam piersi normalne, tylko mnie sutki bolą jak dotykam ale biorę duże dawki progesteronu i on powoduje obolale suty. Jest dobrze, nie myśl. Zajmij czymś myśli, może wkrec sie w jakiś serial kt wcześniej nie ogladalas.
Zrobiłam zimne kompresy i jem znowu czosnek. Przed snem jeszcze raz zmierze temp
Zrobiłam zimne kompresy i jem znowu czosnek. Przed snem jeszcze raz zmierze temp
mój mąż o tym nie wiedział, a ja od dawna z nim jadam ogórki :-) i jak przyniosłam sobie słoik to mały już wskoczył i czeka na ogóra a M "no co ty, to ogórki kiszone, przecież nie będziesz tego jadł" i się śmieje. a ja mówię "to patrz
człowiek nieświadomy to przez przypadek krzywdę może wyrządzić ;/ tak samo winogrona nic dobrego nie wnoszą u psa, a też się zajdał nimi jak był młodszy. Ogólnie mam bzika na punkcie mojego psa, chodziłam z nim na szkolenie z posłuszeństwa, sama uczę sztuczek, a dietę też wybrałam najbardziej naturalną, żeby nie truć suchą karmą w której pełno szkodliwych dla psiego żołądka zbóż