reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

Hej,a ja cos zasnac nie moge:-( nie wiem czemu:-) glowa mnie rozbolala i wogole:-( jakies nerwy mam ;-) dobranoc i do rana i ide probowac zasnac:-) co do tempki to mierze caly czas i mam niska taka jak w normalnym cyklu i wszystko poki co okej wiec niema regoly:-) dzis np. Mialam 36,62 wiec nie jest jakas zawyzona:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jezu, dziewczyny, spać nie mogę :( obudziłam się godzinę temu i się kręcę z boku na bok i w ogóle spać mi się nie chce :/ a ja śpiochem strasznym jestem...

ogóle moja przyjaciółka jest położną w prywatnej przychodni i zrobi mi badania bez marży czyli duuużo zaoszczędzę :)

Eh... Idę coś porobić bo sen nie nadchodzi :/

niuniaa, temp nie musi byc bardzo wysoka, tyłko wyzszs w stosunku do pirwszej fazy cyklu, u mnie teraz ok. 36,8, ale dla mnie taka jak Twoja tez bylaby juz temp podwyzszoną. anilewe, trzymajcie się z fasolką mocno. karmelowa, Ty bylas teraz na pierwszej wizycie czy drugiej? Jesli na pirwszej to skąd lekarz może wiedziec ze pęcherzyk za mały, a jesli po prostu miałas opoznioną owulację? Robiłas jakies obserwację, można dokładnie okreslic wiek ciąży? Kiedys jedna znajoma na innym forum pisała, ze jej brat począł się gdzies dopiero w 29 dc. W takiej sytuacji ciąża byłaby nawet 2 tyg młodsza niż by wynikało z OM. Bedzie dobrze, musi byc :)

Witaj Wichurko. Ja dopiero badania dostanę 7 października bo 16 Ide nie do swojego lekarza ...
Ależ macie dziewczyny nie zazdroszczę ja to śpię jak można i ile można;).jeszcze z synkiem w lozeczku ogladamy bajeczki ;);)

Wichurka witaj :) ja badania robilam przedciazowe na wiosne - kwiecien/maj - chcialam wiedziec ze wszystko b4edzie ok jak juz uda sie zajsc :)

Anilewe o ktorej masz dzisiaj wizyte? ja tez mam ale dopiero o 18:50 - mam nadzieje ze bedzie wszystko ok :)

Witam:tak:
Dzisiaj wolne od pracy, bo mam badania krwi i muszę kilka rzeczy pozałatwiać.
Póki co jeszcze leżę w łóżku, ale zaraz pora wstać.

anilewe kochana trzymam kicuki za Twoje dzisiejsze usg :* Mam nadzieję, że z fasolką wszystko będzie w porządku. Co do opieki w Irlandii to znam Twój ból.. to samo przerabiałam w Norwegii i to samo jest tutaj :/ Nie myślałaś może nad zapisaniem się do prywatnego polskiego gina?
kurczaczek tak to ja pisałam o grupie zamkniętej :) Dzięki za info!
perelka takie najbardziej dokuczliwe objawy problemów z tarczycą u mnie to waga.. nie tyję. Stoję w miejscu albo chudnę niezależnie od tego ile jem. Kołatanie serca, ciągłę uczucie zimna, wypadanie włosów i znalazło by się jeszcze parę innych.
wichurka witaj :)

Dziewczyny ja sie niestety musze pozegnac ,wczoraj wykonalam jeszcze 1 test i po 2 testach pozytywnych ten wczorajszy byl negatywny,zrobilam wczoraj bete w 26 dc i wyszla beta 2,66 gdzie tydzien 3 jest od 5,8 ,wiec lipa u mnie to falszywy alarm bo wiatpie ze z taka niska beta to jest ciaza :-(

marteczka844- uważasz ze za wczesnie? Grupa jest po to zebyśmy mogli sie lepiej poznac, dodac zdjęcia i pisac na tematy na które na ogólnym nie mamy ochoty. Do grupy kazda jeszcze moze dołączyć. Witaj wśród nas.
CrystalEye- juz nadrabiam i uzupełniam listę
Ptysia- dołączyłaś bo na początku tak było. Ale teraz muszą sie dziewczyny zgodzić i dopiero wysyłam zaproszenie.
karmelowa- kochana trzymaj sie! Jesteśmy z Tobą!

Nie dam rady do wszystkich sie odnieść:no:
Czuje sie dziwnie dobrze:-D Tylko senność mnie nie opuszcza :no:

dorota123456789, a może jest po prostu jeszcze troszkę za wcześnie, to dopiero 26dc.

A ja dzisiaj rano byłam powtórzyć betę i teraz czekam na wyniki. Mam nadzieję, ze będą szybko. Poprzednio były juz gdzies po 3 godzinach dostępne do pobrania na stronie. :)

reklama
dorotko, może być za wcześnie. Mi testy wychodzą, a beta nie. Wczoraj tak dla pewności zadzwoniłam do mojego ginekologa (mam do niego zaufanie, prowadził moje dwie ciąże i dwie donoszone, zdrowe) i powiedział, że beta może nie wyjść, bo jest za wcześnie. Trzeba liczyć 3 tygodnie od zapłodnienia. Czyli z wyliczeń moich wychodzi, że półtorej tygodnia minęło od plamienia, które wyglądało jak implantacja. Dlatego też test powtórzę w niedziele, albo parę dni po. Więc dorotko nie załamuj się, bo nie jesteś pewna kiedy doszło do zapłodnienia.

Do góry