Strasznie dużo piszecie!!!!!!!!!!!
wichurka- witam
aesthete- też wczesnie sie budzę, czasem po 4 i krece się w łożku.
dorota- może jescze się okaże, że zostaniesz z nami
marteczka- nasze dzieciaczki w podobnym wieku, mojej teraz wychodzą 5tki na sczescie nie goraczkuje,ale kiedy wychodziły trójki to tez temperatura wysoka była
na sczescie nie goraczkuje,ale kiedy wychodziły trójki to tez temperatura wysoka była
nana7ma- mnie piersi bołały bardzo w pierwszej ciązy, zwłaszcza sutki. Tym razem jakoś nie daja o sobie znac. Mysle ze to grucoły mleczne zaczynają sie budzić do życia
aNilewe- trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.
pat&mom- witaj 

Nanncy- tez nie mam czasu w ciagu dnia pisać. dopiero wieczorem cos naskrobię
Straciatella- dobrze, że krwiak sie wchłonął. Opoczywaj
Dziewczyny z zagranicy-współczuje wam, że macie taką opiekę lekarską w ciązy. Czasem wydaje mi się , że na Zachodzie zyje się lepiej, a jednak w Polsce służba zdrowia może i nie jest taka zła.
Czarnulka- witaj
Ptysia- ciesze się, że wizyta w porzadku, gratulacje
Lena- najlepszego z okazji rocznicy
Moje mdłości dziś minęły,ale znowu mocno boli mnie brzcuh i krzyż,to chyba przez pracę - siedze 8 godz na tyłku:/ ja jeszcze tydzień do wizyty, dłuży mi się strasznie:-)
Uciekam spac, dobranoc ciężarówczki

wichurka- witam
aesthete- też wczesnie sie budzę, czasem po 4 i krece się w łożku.
dorota- może jescze się okaże, że zostaniesz z nami
marteczka- nasze dzieciaczki w podobnym wieku, mojej teraz wychodzą 5tki
 na sczescie nie goraczkuje,ale kiedy wychodziły trójki to tez temperatura wysoka była
na sczescie nie goraczkuje,ale kiedy wychodziły trójki to tez temperatura wysoka byłanana7ma- mnie piersi bołały bardzo w pierwszej ciązy, zwłaszcza sutki. Tym razem jakoś nie daja o sobie znac. Mysle ze to grucoły mleczne zaczynają sie budzić do życia
aNilewe- trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.
pat&mom- witaj
Nanncy- tez nie mam czasu w ciagu dnia pisać. dopiero wieczorem cos naskrobię
Straciatella- dobrze, że krwiak sie wchłonął. Opoczywaj
Dziewczyny z zagranicy-współczuje wam, że macie taką opiekę lekarską w ciązy. Czasem wydaje mi się , że na Zachodzie zyje się lepiej, a jednak w Polsce służba zdrowia może i nie jest taka zła.
Czarnulka- witaj
Ptysia- ciesze się, że wizyta w porzadku, gratulacje
Lena- najlepszego z okazji rocznicy
Moje mdłości dziś minęły,ale znowu mocno boli mnie brzcuh i krzyż,to chyba przez pracę - siedze 8 godz na tyłku:/ ja jeszcze tydzień do wizyty, dłuży mi się strasznie:-)
Uciekam spac, dobranoc ciężarówczki

Roznica czasu to 9h miedzy Kalifornia a Polska, Anglia I Kali to 8h roznicy...stad rzadko jestem tu z Wami, bo jak Wy gadacie, to ja w pracy
 Roznica czasu to 9h miedzy Kalifornia a Polska, Anglia I Kali to 8h roznicy...stad rzadko jestem tu z Wami, bo jak Wy gadacie, to ja w pracy 

, cycole..
, cycole..