ewelinka2106
Fanka BB :)
Lena- zdrowiej nam szybko!! I koniecznie wolne od pracy. ;-)
aesthete- ja również mam takiego męża. Wszytko duzymi literami trzeba powiedzieć bo sam sie nie domyśli
martuskubus- gratuluje USG i bijącego serduszka:-) Ja tez chce
nadzieja- jesli bedziesz chciała sie dopisać do naszej listy to daj znać;-)
Dziewczyny trzymajcie się! Jesteście nasze!
U nas strasznie zimno. brrr. I nic mi sie nie chce. Musze dom posprzątać i pranie nastawić tylko ze pada i nie mam gdzie suszyć. Juz bym chyba wolała zimę bo spokojnie by sie w centralnym paliło i byłoby cieplutko

aesthete- ja również mam takiego męża. Wszytko duzymi literami trzeba powiedzieć bo sam sie nie domyśli

martuskubus- gratuluje USG i bijącego serduszka:-) Ja tez chce

nadzieja- jesli bedziesz chciała sie dopisać do naszej listy to daj znać;-)
Dziewczyny trzymajcie się! Jesteście nasze!
U nas strasznie zimno. brrr. I nic mi sie nie chce. Musze dom posprzątać i pranie nastawić tylko ze pada i nie mam gdzie suszyć. Juz bym chyba wolała zimę bo spokojnie by sie w centralnym paliło i byłoby cieplutko

morfologia, żelazo, badanie moczu, grupa krwi, alloprzeciwciała, glukoza, vdrl, hcv, hiv i toxoplazmoza
 morfologia, żelazo, badanie moczu, grupa krwi, alloprzeciwciała, glukoza, vdrl, hcv, hiv i toxoplazmoza  moja przyjaciółka jest położną, nie dość, że ona mi krew pobiera, to duuużą zniżkę na badania mam
 moja przyjaciółka jest położną, nie dość, że ona mi krew pobiera, to duuużą zniżkę na badania mam 

współczuję .. a i zwolnij trochę ;-) Jak się czujesz w ogóle?
 współczuję .. a i zwolnij trochę ;-) Jak się czujesz w ogóle?