reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Ale sie dzis usmialam!!! Czasami czuje glowke dziecka, bo mi uciska w jedno miejsce i to boli a mala juz jest nisko. Mowie rano do meza: "czuje glowke znowu" a on patrzy na mnie z takim przerazeniem i mowi: "jak to?". Ja w smiech i pytam sie go czy zrozumial, ze glowka juz wychodzi i dlatego ja czuje :D. On odetchnal z ulaga i powiedzial, ze mam go wiecej nie straszyc, bo dokladnie tak pomyslal :D.

reklama
hej
dopiero siadlam od rana :dry: nocka nawet spoko tylko te poranki :baffled: czuje sie jakbym zmartwychwstala a nie obudziala sie :dry: jutro wizyta u gina :tak: wyniki z krwi są ok moczyk tez a wynik z wymazu dopiero w pt lub przyszly tydz. jesli sie cos wyhodowalo :sorry2:

iza_marta nie strasze ;-) kazda ciaza inna i kazda kobieta inna ale ciesze sie ze u mnie skonczylo sie CC ze wzgledu na to ze balabym sie ze bede rodzic jak moja mama :szok: nie strasz chłopa bo zawału dostanie :-D

monikazgierz jak tam po wizycie położnej ??

asku
super ze wozeczek zakupiony :tak:

milenka jesli masz mozliwosc pojscia do innego gina to skorzystalabym z takiej opcji bedziesz spokojniejsza a to wazne zwlaszcza teraz :tak:

czekamy ciesze sie ze wizyta udana ;-)

Dziewczyny staram sie relaksowac z ksiazka, ale jakos mi sie to nie udaje. Obiad gotuje, pranie robie, itd. Co po chwilke siadam i czytam po kilka stron. Dostalam dzis wyniki z wymazu i sa negatywne :).

dolaczam i ja niewyspana :) ah te moje dusznosci :)
smiejesie z siebie ze chodze jak kaczka :D
Wczoraj pranie zrobiona pierwsze od o-3 miesiecy, teraz przepatrzuje gdzie mam jechac do sklepu zakupic troche wiecej spiochow (pamietam dziewczyny muwili ze za malo, ale jakos to tak niewygladalo jak bylo z inymi ciuszkami) trudno :) . Mam jeszcze troche czasu niecale trzy tygodnie :) to dis lub jutro musze wyskoczyc na sklepy, a sie niechce bo strasnie sie mecze.
I takie to :)

Mimi, tez mam takie dusznosci, okrutnie mnie to meczy...Taki nieprzyjemny ucisk, nie wiem co wtedy robic. A leze w szpitalu i nic na to nie mowia specjalnie. Leze na lewym boku jak kaza. Pomaga Ci cos?

Nanncy a jak sie czujesz? Jak baby Alla?

Nanncy wlasnie tez na lewym boku sie wyleguje przez wiekszasc ciazy, dusznosci mam od przedwczoraj ale nic niepomaga :( jedynie jak siedze to jest ok. Ta noc to przesiedzialam chyba z dwie godziny pozniej bez sil szybko usnelam i takie to :(.
Bede w piatek gadac ze swoja doktorka to moze mi cos powie, cos w co watpie, chyba bedzie odpowiedz ze to jest normalne w tym okresie ciazy. Moze i jest racja :/.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry