reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

Lusienka ja wypilam ale nie mieszalam z sokiem tylko normalnie z kieliszka i popilam, dało sie. Po tym poszłam do wanny z której juz 2 razy wychodziłam na kibelek i tyle tego dobrego. Innych reakcji brak :(

reklama
Wichurka, Jestem w 40 tyg. z terminem z miesiaczki na 10 maja. Jest to moja 3cia ciaza... pierwszy syn urodzil sie tydzien po terminie I byl to porod wywolywany oksytocyna I przebiciem wod, drugi syn urodzil sie tydzien przed terminem-
odeszly mi wody no I teraz moj trzeci synus... jak bylam u lekarza we wtorek to waga Malucha byla juz ok 3500 I lekarz stwiwrdzil ze jest gotowy na porod ale moja szyjka jeszcze dluga I sformowana byla... z tego co slyszalam, to 1 ciaza czesto jest przenoszona ... kurcze ja jestem w trzeciej I myslalam, ba nawet pewna bylam, ze max 38 I bedzie juz Maluch na swiecie...

Lusienka ja jestem w 41 tyg termin minął 1 maja. Myślałam ze urodzę prędzej przed terminem niz po bo szyjka krótka, miękka, córeczka gotowa i wstawiona w kanał a tu lipa. Jeszcze w 28 tyg leżałam w szpitalu bo skurcze :(

No tez mam nadzieje na to ze sytuacja wkrótce sie rozwiąże :)
Za tydzien moi teściowie do polski przylatuja na 4 dni i liczyliśmy na to ze Hania bedzie juz z nami :(

reklama
Do góry