reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Skakanka ......... :rofl2::rofl2::rofl2:

A ja z kolei broń boże smoka .... na wymioty mi po tym lateksie szło :sick:, ale za to kciuki tak namiętnie ssałam że hej, moi rodzice już wychodzili z siebie i do dziś krążą legendy o tym jak smarowali mi kciuki różynymi świństwami, żebym tylko nie ssała ... a pomysłowa Mariolka zlizała wszystko, splunęła na podłogę i dawaj dalej ssać :tak: W końcu chodziłam z zawiązanymi bandażem kciukami :szok: bandaże były na tyle fuj, że się w końcu oduczyłam

Grunt do mieć dobry pomysł :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Antoś od urodzenia nie tolerował smoka, pluł na odległość, odruch wymiotny itp. A kilka dni temu nie mogłam go uspać za chiny ludowe i zdesperowana dałam mu smoczka i od tej pory nie wypuszcza go z ust:baffled:. W tvnstyle pediatra mówił, że od 6 miesiąca należy odzwyczajać dziecko od smoczka, bo nie ma już ono takiej potrzeby ssania i ssie jedynie z przyzwyczajenia. A mój Antek wszystko na odwrót, jak trzeba odstawiać to on się właśnie nauczył:tak:.

bardzo przeprasza,ze sie wtracam...
ostatnio lekarze zachecaja do dawania noworodkom i niemowletom smoczkow,gdyz wedlug obserwacji smoczki przyczyniaja sie do zmniejszenia ryzyka tzw. smierci lozeczkowej.
jeszcze raz przepraszam za wtracanie sie...

reklama
Do góry