reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

dziewczyny mam do was jeszcze pytanie, jesli ktorasz was widziala gdzies takie chodziku w stylu pchaczy albo cos podobnego tylko z wyzsza raczka to dajcie znac

WESOŁY CHODZIK FISHER PRICE PCHACZ 2w1 (511213108) - Aukcje internetowe Allegro
chcialam cos kupic w tym stylu dla Nikusia na nauke chodzenia jakzdejma gips a ten ktory mamy juz jest za niski... nie wiem tylko czy oni nie robia samych niskich bo to w koncu dla roczniakow:confused:
ale jesli komus by sie gdzies rzucil w oczy to dajcie znac;-)

reklama
Martuś pękna i bogata gwiazdka, a Nikuś zasłużył na takie super prezenty.

Jak gdzieś spotkam takiego pchacza, to na pewno dam znać.:tak:

Ho, ho, ho, ale Mikołaj do Nikusia zawita :szok:, prezenty świetne, na pewno zwalczą panującą podczas ciągłego leżenia nudę :tak:.
A chodzika niestety nigdy nie widziałam większego :no::-(.

Wow, bogaty ten wasz Gwiazdor :tak:;-) Martucha, może zamiast popychacza kup Nikusiowi coś w rodzaju koszyka na zakupy albo takie przyczepki do wożenia klocków z wysoką rączką (gdzieś coś takiego widziałam, ale nie pamiętam dokładnie jak to było nazwane i gdzie :zawstydzona/y:). Zawsze Nikuś będzie mógł się o to oprzeć jak zacznie chodzić a rączka jest zdecydowanie wyższa niż przy tradycyjnych popychaczach ;-)

dzieki dziewczyny, ten kosz na zakupy mam ale nie wiem czy on nie bedzie sie przewracal:confused:
a takich przyczepek nigdzie nie widzialam ale tez mi sie cos kojarzy;-) musze poszperac po allegro bo chodziki to juz tam wszystkie obejrzalam:-p

a co do prezentow to widzialam ze sporo sie powtarza i u was;-) ale mam nadzieje ze Nikus bedzie zadowolony:-p

Martucha ,a lekarz doradza taki pchacz ?

Ja, gdy byłam dzieckiem miałam problem z mięśniami i wieku kilku lat skurcze spowodowały, że nie mogłam chodzić:zawstydzona/y: Powtórna nauka chodzenia odbywała się jak maluszka, przy meblach.:sorry2:

kasiulka ortopeda powiedzial po tamtym zlamaniu ze Nikus bardzo szybko i ladnie zaczal chodzic. Mowilam mu ze uzywalismy takiego pchacza i ze byl prowadzany za raczki, takze nie mial zadnych przeciwskazan tyle ze od razu po sciagnieciu gipsu powiedziano nam zeby absolutnie nie uzywac chodzika(co zreszta chyba kazdy ortopeda odradza);-)

aaa i jeszcze mam pytanko do dziewczyn ktore kupowaly wadera - jak zlozyc garaz bo ja chyba jakis antytalent konstrukcyjny jestem:-p:-D

reklama
Do góry