reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Fajne te dywaniki :-) My mamy owalny, niebieski typu shaggy. Ogólnie jest OK tylko wiecie jak się odkurza te włochy :-);-) całe szczęście Zuzka odkurza sama :-)

W z poczatkiem marca szykujemy się do małych zmian w pokoju bąbla. Zaczynamy od poskładania nowej szafy. Oczywiście będzie to robił mój przyszły szwagier (ten co robił nam meble kuchenne). Szafa bedzie narożna, nie za duża - ale o takiej konstrukcji, ze jest bardzo pojemna (moi rodzice mają taką w sypialni). Oczywiście biała, żeby był komplet do łóżka.
Ponadto kupie ze dwa regały w Ikea te z systemu trofast - oczywiście tez białe.
No i najważniejsze - w żłobku mojej Zuzki konczy sie remont. Jest tam babka, która obmalowuje cały żłobek w fantastyczne postacie ze wszystkich możliwych kreskówek. Są poprostu piękne! Jedna z mam powiedziała mi, że ona też maluje ludziom w domach i za obrazek na całej scianie bierze ok 80 PLN.Wiec już się z babką wstępnie ugadałam :-) teraz musze tylko wymyślec motywy. I mam takie jakieś dziwne wrażenie, że Zuzka znowu zechce ryby :-) Nemo rulez

Po waszych postach doszłam do wniosku że jednak wole czysty różowy:rofl2::-) bez zadnych księżniczek,bo bedzie ze tak brzydko powiem nasrane:rofl2: KOBIETA ZMIENNA JEST:-)

Ja jak bym znalazła taką babeczkę w Legnicy też bym się zdecydowała:tak: i walneła barbi na pół ściany:rofl2: świetnie to wygląda:-) Abejka pozazdrościć Zuzkowego pokoju:tak: a tak ja zadowole się naklejakmi z wizerunkiem barbi:-D albo koników pony:baffled: sama jeszcze nie wiem,myśłe że Sandrunia też nie bedzie się mogła zdecydować:crazy::dry:

abejka przeapilam:-) faktycznie super z ta babka no i niedrogo bierze... ja chyba tez cos walne Nikusiowi na scine tylko nie mam pomyslu co:confused:

fogia no te naklejki troche kosztuja:baffled:

reklama
Do góry