reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Abeja .... więc pytanie do Ciebie o karuzelę :tak:

Kamila ..... a ty jaką kupiłaś :confused:

Chodzi mi głównie o taką z wyświetlaczem.

reklama
MariaOla- taką karuzelę z Fishera ma mój Kamilek w łożeczku :-) ;-) Jak mial jeszcze niecale 2 miesiace to się nią zainteresował i teraz wkladam go w dzień do łożeczka i poleży pod nią 20 min. a potem już trzeba wymyślać mu coś innego ;-) Dlaczego zniklaś z wątku mamuśki ze śląska??? Pozdrawiam

dziś dostałam reszte zamówionych na allegro rzeczy (koszule i staniki do karmienia). tak wiec mam już prawie wszystko. jeszcze tylko drobiazgi apteczne typu gaziki. no i stelaż do baldachimu. zastanawiam się jeszcze nad karuzelą:confused: kazda z was ją ma??
ni jakas lapeczka/kinkiet do pokoju dzieciowego

Ja w zasadzie tez nie kupuję jeszcze żadnych zabawek, ale nie wiem codostanę a co nie, choć może ktoś zapyta czego mi trzeba to wtedy powiem, że zbieramy na taką karuzelę

mnie kolezanki podpytywaly czego mi brakuje bo chca cos kupic :-) to chyba poprosze o karuzele :-)

aha przyszedl mi dzisiaj stanik do karmienia, rozmiar 80C no i kurde za duzy :-( worki takei mi na piersiach wisza :-( i teraz nie wiem czy drugi zamawiac tez w tym rozmiarze myslac o tym ze piersi mi urosna czy wziasc miseczke B??:confused::confused::confused: nie wiem co robic :-(

Karlam z tego co ja wiem to nie zawsze piersi dużo rosną po porodzie, chodzi mi o okres karmienia piersią :tak: Ja na twoim miejscu nie zamawiałabym wcale drugiego, po prostu poczekałabym aż urodzę i wtedy będziesz wiedziała najlepiej czy potrzebny ci mniejszy czy większy :-) A w razie czego do szpitala jeden już masz:tak:;-)

Ja karuzeli nie kupuje narazie. Bo moj chrzesniak to na karuzele nawet nie spojrzal i bratowa dala ja w prezencie komus innemu, bo w sumie tylko ja zlozyli zawiescili a maly zero zainteresowania, a nawet sie krzywil jak ja widzial. No i stwierdzilam, ze wezme od kolezanki na probe, jak bedzie zainteresowanie to wtedy kupie, bo szkoda mi wydac 100zl na rzecz na ktora moj maluszek moze nawet nie spojrzec. :tak:

reklama
http://allegro.pl/item146123996_chicco_karuzela_przytulni_przyjaciele_3w1_24mgwara.html

Ja kupiłam taką karuzelkę Chicco ....a właściwie to mój mężus kupił, bo ja nie mogłam się zdecydować pomiędzy nią a tą z projektorem fischer price.....,
no i wyszłam na chwilę do kibelka- a tu niespodzianka-decyzja podjęta-zrobil kilk i po myśleniu... :-p

Ja właściwie to nie kupuję więcej zabawek - tylko tą karuzelkę.....goście napewno zasilą maluszka w jakies zabaweczki czy grzechoteczki...mam nadzieję....

Do góry