reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Chyba kazda z nas ma jakis uzywane ciuszki:tak:.Juz od wiekow zbiera sie ciuszki z ktorych wyrosly maluchy i podaje dalej.Ja np.wiekszosc rzeczy mam od tesciowej i siostry.Byly jak nowe,ja takze o nie dbalam a teraz przejda znowu do siostry:-D.Wiadomo zniszczone sie wyrzuca,a ile moze zniszczyc taki niemowlak?

... ja również dostałam całą masę ubranek, a teraz składam te za małe do dużego kartonu i będę czekać, aż komuś znowu się przydadzą :-):tak:

to chyba nie chodzi o to czy maluszek jest w stanie ubranka zniszczyć.. pewnie,że nie.
Ja mam znajomą, której dziecko wszystko ma nowe. Począwszy na ubrankach, przez meble, wózki i akcesoria skończywszy.Stwierdziła,że jej dziecko musi mieć wszystko co najlepsze ( w większości stara się kupować markowe rzeczy).:crazy:
Dla mnie jednak nie wszystko co nowe jest lepsze.;-)

ja mam nowe tylko to co dostałam, a tak same używki ;-):tak::tak::tak: i nawet kupuję w dziecięcym komisie i szmateksie .... żadnych oporów. w zasadzie kupiłam sama tylko jedną nową rzecz - błękitny dresik w H&M i dałam za niego 39,90 pln :szok:

ja mam i nowei używane. nie mam za bardzo teraz czasu i możliwosci chodzić po szmteksach. mam obok komis, ale dośc drogi (np. pajacyk 20zł:szok:). czesto jeździmy na zakupy do galerii mokotów, tam jest smyk i mają zawsze jakies promocje.
meble, wózek, fotelik - kupiliśmy nowe.
w zasadzie nie miałam po kim dostac użytków. moja bratowa ma dwie córki, ale z nią to ja interesów nie chce robić, bo dziś coś da a jutro będzie wypominac i domagac sie zwrotu. a wiecej to nie ma dzieci w rodzinie, tzn są ale młodsze, jeden jest o 2m-ce starszy, ale jest tego samego wzrostu co Filip

aha, i jeszcze nowych pampersów używamy:laugh2::biggrin2::rofl:

aha, i jeszcze nowych pampersów używamy:laugh2::biggrin2::rofl:

:-D:cool2::-D:cool::laugh2::rofl: my również używamy nowych :tak:

Ja też mam ciuszki spadkowe. Czasem coś kupię nowego, ale to głównie jak jestem w poznańskich marketach :tak: No i młody dostaje coś od babć. A po ciuchlandach teraz nie mam za bardzo czasu chodzić. Ale coś czuję, że będę musiała się tam wybrać, bo mały zaczyna mi wyrastać z bodziaków :laugh2:

reklama
my tez ubieramy sie po " angielsku " i dziewczyny wygladaja przeslicznie.....nowe tez im kupuje ale za komplet nowych ubranek mam z 20 sztuk innych ;-) a jak jestem w bydgoszczy to juz w ogole szaleje :tak:

Do góry