reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ja na razie nie myślę o krzesełku, bo mój szanowny synek nie chce jeszcze sam siedzieć, więc nie będę męczyć mu kręgosłupa :no: Ale dzieciaczki, które już siadają to faktycznie będą mogły już zajadać obiadki na takim krzesełku. No chyba, że ktoś ma fotelik z pochylonym oparciem. Pewnie dzieciaczki będą bardzo zaskoczone nowym miejscem jadania posiłków i na pewno szczęśliwe :tak:

reklama
Monika - u nas jak Mateusz widzi krzesełko i śliniaczek to się aż trzęsie z radości, bo wie, że zaraz będzie .... mniammmmmm ... mniammmmm :-):happy2:;-)

zakupilismy krzeselko Chicco Polly
wybieralam i wreszcie wybralam
mam nadzieje ze bedzie sie dobrze spisywalo
wyglada mi solidnie
polecam-na allegro-ceny bardzo korzystne
nawet do 200zł taniej jak w sklepach

rzeczywiscie nie mozna na sile sadzac ale slyszalam ze trzeba dziecku pomagac
bo jak bedzie lezalo caly czas to samo tak niesiadze
najlepiej na poczatkuna swoich kolnach sadzac
i w roku wersalki, lozeczka-aby moglo zaprzec sie od tylu i boków

Monika - u nas jak Mateusz widzi krzesełko i śliniaczek to się aż trzęsie z radości, bo wie, że zaraz będzie .... mniammmmmm ... mniammmmm :-):happy2:;-)

u nas też jest radocha na widok śliniaczka, ale nie dlatego, że zaraz będzie mniam-mniam, ale żeby śliniaczkowi zrobić mniam mniam:-D:-D:-D,

Elexi .......... wypasione krzesełko :tak: chicco to porządna firma, więc wybór raczej trafiony :-) No i pewnie kosztowało majątek ... ale czego się nie robi dla ukochanego synka ;-)

reklama
Do góry