reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

my wczoraj zakupiliśmy Filipkowi krzesełko do karmienia i fotelik 9-18.
krzesełko baby design pepe
222898623_2

dziś już go obmarchewkował :-)

fotelik maci-cosi
224370204

w foteliku czuje sie wyśmienicie i w końcu ja mogę jeździć z przodu w samochodzie, bo Filip jeździ przodem i widzi ludzi:cool:

reklama
my tez mamy PEPE :-)

co do fotelika to ja nie wiem na co sie zdecydować :baffled: chciałabym Coneco Zenith 9-25 za 320 zł ale czy on bedzie bezpieczny? no niby ma atesty.... :happy2::sorry2::baffled::eek:

my tez mamy PEPE :-)

co do fotelika to ja nie wiem na co sie zdecydować :baffled: chciałabym Coneco Zenith 9-25 za 320 zł ale czy on bedzie bezpieczny? no niby ma atesty.... :happy2::sorry2::baffled::eek:

my tez chcielismy coneco. ale sprzedaweca powiedział że po pierwsze te atesty to pic na wode, a po drugie dizecko o wadze 25 kg nie zmiesci sie do tego fotelika. no i i tak trzeba bedzie kupowac późneij fotelik do 36 kg. wiec zdecydowalismy sie na 9-18, a później bedzie 15-36 (chyab taki mają przedział:baffled:).
ten maxi cosi ma oparci eregulowane w 5 pozycjach i wydaje sie wygodny, Filip nie narzekał.

A ja kupiłam Hani drewniane krzesełkom, żeby później można było stoliczek zrobić. Poza tym bardzo mi się podobają:tak:. Aha, a największą frajdę miałam, jak mi go przysłali i sama przez 3 godziny go skręcałam:-D:-D:-D. Co chwilę było coś nie tak i z powrotem odkręcałam śruby:wściekła/y:. Na szczęście do północy się wyrobiłam:-D.

Tak jak z tym fotelikiem do 13 kg dawno juz Natalka sie do niego nie miesci..Ale ten Coneco mi sie podoba tyle,ze trzeba do zobaczyc na zywo no i cena tez polowe mniejsza niz ten Maxi..no chyba,ze kupic taki do 36..ale moje cory keidy beda tyele wazyc:-Dchyba w 6 podstawowki:nerd::-Djak Natalka wazy teraz 11 prawie;-) tyle co poniektore polroczniaki:-D;-)

reklama
Do góry