reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

bo ona pracuje w firmie taksowkarskiej na telephonach i jej pensja zalezy od ilosci odebranych zgloszen czy cos w tym rodzaju... no i dostajac awans musiala robic cos innego i nie odebrala tyle zgloszen co zwykle i takim sposobem dostala mniejsza pensje o 200 zl.... co w przypadku 800zl jest dosc duza kwota...

reklama
Elma wstaw zdjęcie kojca:-) jestem bardzo ciekawa jak wyglada:-)

Qurka chyba nie da rady z tym zdjęciem kojca bo mój mężuś właśnie go rozkręcił i jak mu powiem żeby skręcił jeszcze raz tylko dla zdjęcia to mnie chyba udusi:no:. Mam pytanko dziewczyny, wybrałyście już foteliki do samochodu, ja właśnie dzisiaj zamówiłam na szczęście przesyłają kurierem.

4BABY Fotelik COLBY ! nowy kolor+gratis (144466111) - Aukcje internetowe Allegro

kolor nr 7.

Ja fotelik dostanę w grudniu :tak: Nie pamiętam jaka to firma, ale jest ładny, wygodny i maleńkiej Zosi się miło w nim podrużowało :-D

Dziewczyny a ja szukam czapeczki takiej malutkiej grubej na spacerki i nic nie mogę znaleźć ani w sklepach i hurtowniach ani na allegro:wściekła/y::zawstydzona/y::-( Może wy jakąś zamawiałyście :confused::confused::confused: polećcie kogoś ...

dziewczyny ostatnie pytanie co do pizamek i koszul :-) kupic po zmierzeniu swoich obwodow pasujace na teraz czy kupic troche mniejsze? dzisiaj mam zamiar w koncu dokonac zakupu :-)

reklama
Do góry