reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

My też właśnie wczoraj kupiliśmy komodę (używaną ale w bardzo dobrym stanie) po okazyjnej cenie 110zł normalnie cieszyłam się jak wariatka, że tak tanio bo ten facet co ją sprzedawał to się okazało, że to kumpel mojego brata:surprised: i dla tego za grosze (komoda jest naprawdę duża i pojemna), wyszukałam jeszcze przy okazji kojec drewniany i też wygląda zupełnie jak nowy (zero śladów użytkowania) i też kosztował 100zł:-D no i dzisiaj po niego pojechaliśmy bo mój Tata nam zafundował.:-) Ale jestem HAPPY!!

reklama
Dziewczyny chcialabym poradzić się was w zakresie zakupu pieluszek tetrowych i flanelowych na allegro. Rozpiętość cen jest dość spora od 1,19 do 2,00 za tetre. Wiem, ze z tetrą jest różnie gatunkowo. Kupowałyscie moze któraś tetrę na allegro? od kogo możecie polecić ? Chodzi mi przede wszytskim o jakość materialu.
Z flanelką nie ma juz takiego problemu, choć rozpiętośc też niezła od 3,50 do 4,50 :) ale to max. 5 szt mi potrzebne. A tetry chcialam 30-40 szt. No i nie chcę wtopic kasy...

Ja nie wiem czy bym się odważyła kupić pieluszki tetrowe nie widząc ich wcześniej:eek: Bo z tą terą to różnie bywa:tak: moja koleżanka kupiła na allegro taką tetrę że cały świat przez nią widać :tak::baffled: Ale jeśli któraś z dziewczyn zaryzykowała i ma je już w domku to można się skusić:cool2:

ja kupilam tetre najpierw w Dino i w domu po pierwszym praniu okazalo sie,ze sie tak skorczyla,ze zamiast pod pupe nadawalaby sie tylko jako sliniak.... potem kpilam w innym sklepie i po praniu skorzyla sie ze 2 cm tylko.... ja bym radzila kupic w sklepie po uprzednim obmacaniu i tylko 1 sztuke, przyniesc do domu i wyprac i dopiero potem dokupic reszte...

Ja kupiłam 10 pieluszek tetrowych, ale wciąż czekam na przesyłkę i jak tylko dostanę to ci napiszę. A co do cen to zwróć uwagę też na rozmiar 70x80 lub 80x80. Ja sugerowałam się opiniami kupujących, którzy pisali, że są zadowoleni z gatunku i wykonania tych pieluszek.
Swoją drogą to zamówiłam je 20.11 i w piątek napisałam maila, w którym pytałam, czy już wysłali to mi odpisali, że strajkują :baffled: Eh ...

Ja kupiłam od SCELEJ te tetrowe za 1,46 70x80 i flanelowe za 3,99. Wydaje mi się , ze są dobrej jakości, choć jeszcze az takim ekspertem nie jestem....i ich jeszcze nie prałam, ale wyglądają na "normalne".

Z tą strajkującą pocztą to naprawdę ja czekam na książeczkę ubezpieczeniową już 2 tygo chyba i nie mogę się doczekać, idzie z Warszawy a że poczta strajkuje to nie wiem kiedy się doczekam:sick: Ale z drugiej strony to im się nie dziwię że strajkują, biedni tyle tych ulotek się nanoszą a kasa ta sama co za listy itp. Wiem co to znaczy z tymi ulotkami bo sama nosiła kiedyś przed Świętami Bożego Narodzenia z poczty i mam dość do końca mojego życia:eek::tak:

reklama
Ja mialam zrobic sobie zakupy na allegro i zrezygnowalam bo nie wiem kiedy sie ich doczekam a co do listonoszy to im wspolczuje:zawstydzona/y: ale mojej listonoszce to bym nawet 10 gr podwyzki nie dala bo jest leniwa i woli wrzucic awizo do skrzynki niz dostarczyc list polecony( a ja siedze calymi dniami w domu) :wściekła/y: :wściekła/y: Juz kilka razy skaldalismy na nia skarge a dla mnie naprawde jest problemem isc na poczte i odebrac list zwlaszcza ze sa takie sluzbistki ze nawet zona za meza nic nie moze odebrac i odwrotnie:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry