Elma
Małgosia
My też właśnie wczoraj kupiliśmy komodę (używaną ale w bardzo dobrym stanie) po okazyjnej cenie 110zł normalnie cieszyłam się jak wariatka, że tak tanio bo ten facet co ją sprzedawał to się okazało, że to kumpel mojego brata
i dla tego za grosze (komoda jest naprawdę duża i pojemna), wyszukałam jeszcze przy okazji kojec drewniany i też wygląda zupełnie jak nowy (zero śladów użytkowania) i też kosztował 100zł
no i dzisiaj po niego pojechaliśmy bo mój Tata nam zafundował.:-) Ale jestem HAPPY!!
i dla tego za grosze (komoda jest naprawdę duża i pojemna), wyszukałam jeszcze przy okazji kojec drewniany i też wygląda zupełnie jak nowy (zero śladów użytkowania) i też kosztował 100zł
no i dzisiaj po niego pojechaliśmy bo mój Tata nam zafundował.:-) Ale jestem HAPPY!!
Bo z tą terą to różnie bywa
moja koleżanka kupiła na allegro taką tetrę że cały świat przez nią widać
Ale jeśli któraś z dziewczyn zaryzykowała i ma je już w domku to można się skusić
ale mojej listonoszce to bym nawet 10 gr podwyzki nie dala bo jest leniwa i woli wrzucic awizo do skrzynki niz dostarczyc list polecony( a ja siedze calymi dniami w domu)