Elma
Małgosia
My też właśnie wczoraj kupiliśmy komodę (używaną ale w bardzo dobrym stanie) po okazyjnej cenie 110zł normalnie cieszyłam się jak wariatka, że tak tanio bo ten facet co ją sprzedawał to się okazało, że to kumpel mojego brata i dla tego za grosze (komoda jest naprawdę duża i pojemna), wyszukałam jeszcze przy okazji kojec drewniany i też wygląda zupełnie jak nowy (zero śladów użytkowania) i też kosztował 100zł
 i dla tego za grosze (komoda jest naprawdę duża i pojemna), wyszukałam jeszcze przy okazji kojec drewniany i też wygląda zupełnie jak nowy (zero śladów użytkowania) i też kosztował 100zł no i dzisiaj po niego pojechaliśmy bo mój Tata nam zafundował.:-) Ale jestem HAPPY!!
 no i dzisiaj po niego pojechaliśmy bo mój Tata nam zafundował.:-) Ale jestem HAPPY!!

i dla tego za grosze (komoda jest naprawdę duża i pojemna), wyszukałam jeszcze przy okazji kojec drewniany i też wygląda zupełnie jak nowy (zero śladów użytkowania) i też kosztował 100zł
 i dla tego za grosze (komoda jest naprawdę duża i pojemna), wyszukałam jeszcze przy okazji kojec drewniany i też wygląda zupełnie jak nowy (zero śladów użytkowania) i też kosztował 100zł no i dzisiaj po niego pojechaliśmy bo mój Tata nam zafundował.:-) Ale jestem HAPPY!!
 no i dzisiaj po niego pojechaliśmy bo mój Tata nam zafundował.:-) Ale jestem HAPPY!! Bo z tą terą to różnie bywa
 Bo z tą terą to różnie bywa moja koleżanka kupiła na allegro taką tetrę że cały świat przez nią widać
 moja koleżanka kupiła na allegro taką tetrę że cały świat przez nią widać  Ale jeśli któraś z dziewczyn zaryzykowała i ma je już w domku to można się skusić
 Ale jeśli któraś z dziewczyn zaryzykowała i ma je już w domku to można się skusić
 ale mojej listonoszce to bym nawet 10 gr podwyzki nie dala bo jest leniwa i woli wrzucic awizo do skrzynki niz dostarczyc list polecony( a ja siedze calymi dniami w domu)
  ale mojej listonoszce to bym nawet 10 gr podwyzki nie dala bo jest leniwa i woli wrzucic awizo do skrzynki niz dostarczyc list polecony( a ja siedze calymi dniami w domu)