reklama
kajka
funkcjonujaca bez snu...
GLUSZKU TO SWIETNIE ZE JEST CORAZ LEPIEJ.A Z MAXIKOWA EGZEMA TROCHE LEPIEJ ,ALE KAPIEL NADAL W WODZIE MINERALNEJ I KOSMETYKI HIPPA,KTORE JAK DLA NA JAK NA RAZIE TO NAJWIEKSZ REWELACJA.
Netka-Z1
Zaciekawiona BB
Hej Głuszek ja mam też problem z moją mała no może mie taki jak ty ale zawsze chyba też przejdę na drogę eliminacji. chciałam zabytać jak ta wysypka wugjląda u twojego dziecka gdzie występuje i i czy swędzi. Moja Tosia miałą na początku takie czerwone drobne chrostki w koło ust i pod brodą wszyscy stwierdzali ze to jet o tarcia różnymi przedmiotam a pod brodą od tego że jest taka pulchna. dwa tyg temu była chora dostałą bactrim i czopki z hydrokortizonem i jak to odstawiłam wysypało ją wszędzie na buzi za uszkami pod brodą brzuch plecy trwa to od 6 dni. chrostki są takie drobniitkie jak kaszka trochę podobne do potówek.nie swędzą stosuje oilatum, a-derma eksomega od dziś krochmal. nie wiam w sumie to od czeg czy leki bo nic inedo nie jemy, ja mada ja karmie ale jem całąy czas to samo i bardzo ostroznie. w sumie nie wiem od czego zacząć diete i jak długo trzeba rzeby byłą poprawa. czy dawać kleiki ryzowe czy kukurydziane czy simlak mam mętlik w głowie nadal chce karmić wolałąbym nie rezygnować z tego , ale sie rozposałąm ale nie wiem co robić

Netka może porozmawiaj o tym z pediatrą - niech ci ustawi albo chociaż podpowie dietę, my mieliśmy takie krostki jak Karol miał 2,5 miesiąca i ja przeszłam na dietę i mu przeszło, potem wprowadzałąm wszystko po kolei ostrożnie ale już nie wróciło (no raz go wysypało ale to chyba po pistacjach jak się najadłam ) no i lekarz mi powiedział co i jak ale było o wiele łatwiej bo mały był na samej piersi...
reklama
Netka-Z1
Zaciekawiona BB
dzięki za podpowiedż ja juz jestem na taliej diecie że nie wiem co mogę sobie odmówić spróbuje pszenicy, a małej też wprowadzałąm po kolei i nic nie było tylko teraz no miałą takie chrostki w koło ust ale to pediatrzy mówili że od tarcia nie wiem z czym lepiej robić zupki z kleikiem ryżowym czy kukurydzianym
reklama
Podziel się: