sugar_and_spice
matka Króla
Efa, czy to owczarek szetlandzki jest zminiaturyzowany, czy kot jaki taki... wielki...???A oto moje dziamdziaki - Orion, kot egzotyczny i Ariusz, owczarek shetlandzki.
Zobacz załącznik 271175 Zobacz załącznik 271174
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Efa, czy to owczarek szetlandzki jest zminiaturyzowany, czy kot jaki taki... wielki...???A oto moje dziamdziaki - Orion, kot egzotyczny i Ariusz, owczarek shetlandzki.
Zobacz załącznik 271175 Zobacz załącznik 271174
Kot zazdrosny, no i widać, że olewa Olka. Nie polubił go raczej. Tylko że to był mój osobisty kot, jedyne "dziecko" w domu, a teraz zszedł na dalszy plan, więc trudno mu się z tym pogodzić. Psy są zadowolone, przyjęły dziecko do stada. Ale to wszystko wtedy, gdy jestem u rodziców (znaczy teraz od 2 tygodni), w domu już zwierzaków nie mamy - kot właśnie z powodu zachowania "przeprowadził się" do moich rodziców.Dziewczyny a jak tam wasze zwierzaki teraz sie zachowuja jak juz jest malenstwo w domku???
Bo moj psiak przewaznie caly czas spi kolo lozeczka malej,jak tylko zaplacze zaraz przy niej stoi(na poczatku kulil ogon kladl uszy i uciekal tak jakby sie bal ze to on cos zle zrobil)! a teraz ja caly czas pilnuje![]()