reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Zamówiony :-) Za wyborem tatusia rozowy w kwiatuszki. Braøam go pod uwage ale chcialam skretne kola. Ale jednak na nim stanelo opuszczana raczka kosztem skretnych kol.

reklama
isabela tak jest dośc wysoki ale Olce to nie przeszkadza , SZymek też się nim bawi . ważne że wózek ma już rok i jak nówka wyglada :tak: zaletą są też piankowe koła których nie słychać . bo jak taki plastikowy jeździ pół dnia po domu to można oszaleć .
mamy też chicco ( nabyłam w pracy za śmieszny grosz ) też jest na piankach i ma przekładane rączki
Chicco Wózek Spacerowy Dla Lalek 60764 - Ceneo.pl

a ja sobie chyba zamówię! Z tego co czytam to malowanie bez użycia farb.
Mateusz bardzo lubi malować, wiadomo, że to malowanie w jego wydaniu nie jest zbyt estetyczne, ale nich ma dziecko zajęcie! a to by sprawę załatwiło!
dziś mnie rozbawił. Malujemy już jakąś chwilkę, a ona nagle krzyczy pić i łapie za wodę z farbek! gdyby nie matka to by się zdziwił@

Salamandra a można wiedzieć gdzie kupiłaś taką matę? i jak to się dokładnie nazywa? właśnie czegoś takiego szukałam dla małego na gwiazdkę, ale nie mogłam znaleźć!

reklama
Do góry