reklama
Mnie te trzykołowe nie przekonują, pewnie dlatego, że duży x-lander XT się nie sprawdził.
Wybrałabym taki: Wózek Mamas & Papas Pilko oryginalny CUDOWNY (2004569466) - Aukcje internetowe Allegro
Póki co Lenka bawi się swoim i przeszczęśliwa, więc ten wydatek nam odpada:-)
Wybrałabym taki: Wózek Mamas & Papas Pilko oryginalny CUDOWNY (2004569466) - Aukcje internetowe Allegro
Póki co Lenka bawi się swoim i przeszczęśliwa, więc ten wydatek nam odpada:-)
isabela tak jest dośc wysoki ale Olce to nie przeszkadza , SZymek też się nim bawi . ważne że wózek ma już rok i jak nówka wyglada
zaletą są też piankowe koła których nie słychać . bo jak taki plastikowy jeździ pół dnia po domu to można oszaleć .
mamy też chicco ( nabyłam w pracy za śmieszny grosz ) też jest na piankach i ma przekładane rączki
Chicco Wózek Spacerowy Dla Lalek 60764 - Ceneo.pl

mamy też chicco ( nabyłam w pracy za śmieszny grosz ) też jest na piankach i ma przekładane rączki
Chicco Wózek Spacerowy Dla Lalek 60764 - Ceneo.pl
Katik
...jestem mamą...
Polusia dostala dzis takie cos:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i powiem Wam, ze to naprawde fajna sprawa :-)
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i powiem Wam, ze to naprawde fajna sprawa :-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
A u nas sie nie sprawdza. Kostka maznie dwa razy i juz jej nie interesuje. Za to kredkami nieco chetniej maze :-)
a ja sobie chyba zamówię! Z tego co czytam to malowanie bez użycia farb.
Mateusz bardzo lubi malować, wiadomo, że to malowanie w jego wydaniu nie jest zbyt estetyczne, ale nich ma dziecko zajęcie! a to by sprawę załatwiło!
dziś mnie rozbawił. Malujemy już jakąś chwilkę, a ona nagle krzyczy pić i łapie za wodę z farbek! gdyby nie matka to by się zdziwił@
Mateusz bardzo lubi malować, wiadomo, że to malowanie w jego wydaniu nie jest zbyt estetyczne, ale nich ma dziecko zajęcie! a to by sprawę załatwiło!
dziś mnie rozbawił. Malujemy już jakąś chwilkę, a ona nagle krzyczy pić i łapie za wodę z farbek! gdyby nie matka to by się zdziwił@
e.salamandra
Mama pełną parą
mamy cos podobnego ,a dokladnie ogromna mate do malowania pisaczkiem napelnianym woda. Fajna rzecz. Niestety Adas wysysa wode, wiec malowanie trwa zaledwie 10 min
reklama
Aniez zainspirowały mnie twoje rękawiczki. Mówisz i masz:
Ci sprzedawcy poniżej są z wrocławia:
MEGA SEXY CZARNE RĘKAWICZKI na prezent (1980185630) - Aukcje internetowe Allegro
Rękawiczki koronkowe czarne (2019908617) - Aukcje internetowe Allegro
tylko one są chyba z sex shopu, hehe
Ci sprzedawcy poniżej są z wrocławia:
MEGA SEXY CZARNE RĘKAWICZKI na prezent (1980185630) - Aukcje internetowe Allegro
Rękawiczki koronkowe czarne (2019908617) - Aukcje internetowe Allegro
tylko one są chyba z sex shopu, hehe
Podziel się: