reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny , któraś z was chyba miała takie łóżeczko LEKSVIK Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb - IKEA
możecie powiedzieć coś więcej na jego temat? Byliśmy w sobotę w Ikei i spodobało się nam takie rozwiązanie i chyba się skusimy i weźmiemy je na raty póki są 0%

ja mam!
jedno jest pewne to łóżko jest piękne(moim zdaniem) i praktyczne, bo może przybierać trzy długości! w rezultacie może ono być nawet dla dorosłego człowieka! jednak jak dla mnie jest trochę za "drewniane". Po bokach na wysokości poduszki poukładałam Mateuszowi koc, bo by się zabił (on czasami w nocy siada rozgląda się i ponownie się kładzie). To jest mankament przy małym dziecku, często w nocy wędrującym, bo jak dziecko śpi spokojnie, to myślę, że w porządku!
Na razie mam spokój, bo Mati nie chce na nim spać!

Nata ja mam identyczną na 2-3 lata więc czeka jeszcze na Maję ;)
Ola Aniam też miała taką tylko różową no i właśnie Helenka, ślicznie w niej wyglądały :)

Dziołchy kochane, tak jak pisałam na głownym...zbieram pomysły na naklejki ścienne...wiem, że macie, jeśli coś polecacie proszę o linka...

a teraz lecę kiece oglądać...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny , któraś z was chyba miała takie łóżeczko LEKSVIK Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb - IKEA
możecie powiedzieć coś więcej na jego temat? Byliśmy w sobotę w Ikei i spodobało się nam takie rozwiązanie i chyba się skusimy i weźmiemy je na raty póki są 0%

ja mam śpi w nim szymek wyrko jest super :tak: z boku mam taki wałek maskotkę , materac mam sprężynowy

ja wczoraj upolowałam dla Julki taką sukieneczkę
Zobacz załącznik 421484

Ola miała taką i jeszcze różową . one zresztą chyba w takich 2 pakach były sprzedawane .
ale już dawno za mała jest

reklama
Aniam - może u Ciebie w komisie by się trafiło - poszukuję
6575b0c059bc2a74med.jpgca17cc1786b8f021med.jpg rozmiar 92 w górę

Do góry