reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
gosia Adas dostal ja na chrzciny w pezencie, ale to dokladnia ta co w linku:
Dumel, Aquadoodle, Magiczna mata wodna XXL, 80x80 (2010796201) - Aukcje internetowe Allegro
Dumel, Aquadoodle, Magiczna mata wodna XXL, 80x80 (2010796201) - Aukcje internetowe Allegro
aniez
Fanka BB :)
Gosia- ja tez wklejalam te mate w okresie przedswiatecznych zakupow, bo kupilismy ja dla Bartka i bardzo sie sprawdza, maly chodzi i pisze sobie, do tego mata ma rozne melodyjki, wiec moze sobie pograc hehehehe... nasza jest dokladnie taka AQUADOODLE DUMEL Animal Mata wodna z dźwiękami AQ3024.
Dziewczyny , któraś z was chyba miała takie łóżeczko LEKSVIK Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb - IKEA
możecie powiedzieć coś więcej na jego temat? Byliśmy w sobotę w Ikei i spodobało się nam takie rozwiązanie i chyba się skusimy i weźmiemy je na raty póki są 0%
możecie powiedzieć coś więcej na jego temat? Byliśmy w sobotę w Ikei i spodobało się nam takie rozwiązanie i chyba się skusimy i weźmiemy je na raty póki są 0%
aniam je ma, pamiętam ze zdjęć:-) Mnie się wydawało masywne, ale jak macie duży pokój to ok i praktyczneDziewczyny , któraś z was chyba miała takie łóżeczko LEKSVIK Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb - IKEA

gosienkag76
Fanka BB :)
Nata ta sukienka jest boska, Helenka ma taką tylko różową:-) Prosimy o fotki Julki w nowej kiecce 

reklama
Gdzie polujecie na takie sukienki ladne?
Ja dzisiaj w hmie wygrzebalam dla Natki dwie bluzy po 20 zl kazda. W smyku tez przeceny, bluzy od 30 zl, ale spodnie do kompletu juz 40 zl
Trzeba jeszcze poczekac na kolejne obnizki :-)
Ja dzisiaj w hmie wygrzebalam dla Natki dwie bluzy po 20 zl kazda. W smyku tez przeceny, bluzy od 30 zl, ale spodnie do kompletu juz 40 zl

Podziel się: