reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Zielona - te koty wbrew pozorom nie jest łatwo ułożyć. Niby od 3 roku życia są, ale Lenka ma je od 3 miesięcy i bardzo je lubi:tak: Poza tym w takiej cenie to jak za darmo.

reklama
elvie, te ukladanki maja swietna cene. :tak: u nas trojelementowy kosztuje w przeliczeniu na pln, ok. 20 zeta, piecioelementowe kosztuja ponad 10 dolcow. :szok:

Kostka w tej chwili sama uklada 12 elem. puzzle (takie zwykle kartonowe), a z pomoca 24 czesciowe.

elvie, te ukladanki maja swietna cene. :tak: u nas trojelementowy kosztuje w przeliczeniu na pln, ok. 20 zeta, piecioelementowe kosztuja ponad 10 dolcow. :szok:

Kostka w tej chwili sama uklada 12 elem. puzzle (takie zwykle kartonowe), a z pomoca 24 czesciowe.

:szok:zdolna bestia z tej Konstancji

Antol ma w doopie puzzle- czasami uda mi się go zainteresować taką drewniana układanka i próbuje dopasować do niej elementy ale z reguły rzuca to po chwili jak mu coś nie pasuje...

Zielona - te koty wbrew pozorom nie jest łatwo ułożyć. Niby od 3 roku życia są, ale Lenka ma je od 3 miesięcy i bardzo je lubi:tak: Poza tym w takiej cenie to jak za darmo.

wszystkie puzle mają napisane od 3 RZ . a takie ponad 100 elementów mają napisane zwykle od 7 :-D
SZymek sam układa takie po 160 elementów pod warunkiem że jest dobry obrazek do ułożenia . Olka nie wiem ile ułozy bo zawsze z szymkiem układa te duże

drewniane ukladanki tego typu : NA PREZENT PUZZLE DREWNIANE UKŁADANKI - 21 WZORÓW (1984544929) - Aukcje internetowe Allegro to prawdziwy hicior.
jak tylko spotkam jakies w sklepie to musze dokupic, bo Konstancja moglaby jedna po drugiej ukladac. Sama doskonale wie co i gdzie wcisnac, a jak jej sie znudzi tak bawic, to daje mi jakis element i pokazuje, gdzie mam polozyc, albo udaje, ze nie wie gdzie jest wlasciwe miejsce i czeka az potrzasne glowa albo przytakne.
Mala jeszcze lubi te ukladanki : Wader Układanka baby puzzle - 9 modeli 41750 :: DzieckoWita ale je sie trudniej uklada, bo elementy sie slizgaja.

reklama
Do góry