reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
elvie, te ukladanki maja swietna cene.
u nas trojelementowy kosztuje w przeliczeniu na pln, ok. 20 zeta, piecioelementowe kosztuja ponad 10 dolcow. 
Kostka w tej chwili sama uklada 12 elem. puzzle (takie zwykle kartonowe), a z pomoca 24 czesciowe.

Kostka w tej chwili sama uklada 12 elem. puzzle (takie zwykle kartonowe), a z pomoca 24 czesciowe.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
elvie, te ukladanki maja swietna cene.u nas trojelementowy kosztuje w przeliczeniu na pln, ok. 20 zeta, piecioelementowe kosztuja ponad 10 dolcow.

Antol ma w doopie puzzle- czasami uda mi się go zainteresować taką drewniana układanka i próbuje dopasować do niej elementy ale z reguły rzuca to po chwili jak mu coś nie pasuje...
Zielona - te koty wbrew pozorom nie jest łatwo ułożyć. Niby od 3 roku życia są, ale Lenka ma je od 3 miesięcy i bardzo je lubiPoza tym w takiej cenie to jak za darmo.
wszystkie puzle mają napisane od 3 RZ . a takie ponad 100 elementów mają napisane zwykle od 7

SZymek sam układa takie po 160 elementów pod warunkiem że jest dobry obrazek do ułożenia . Olka nie wiem ile ułozy bo zawsze z szymkiem układa te duże
zielona maupa
drewniane ukladanki tego typu : NA PREZENT PUZZLE DREWNIANE UKŁADANKI - 21 WZORÓW (1984544929) - Aukcje internetowe Allegro to prawdziwy hicior.
jak tylko spotkam jakies w sklepie to musze dokupic, bo Konstancja moglaby jedna po drugiej ukladac. Sama doskonale wie co i gdzie wcisnac, a jak jej sie znudzi tak bawic, to daje mi jakis element i pokazuje, gdzie mam polozyc, albo udaje, ze nie wie gdzie jest wlasciwe miejsce i czeka az potrzasne glowa albo przytakne.
Mala jeszcze lubi te ukladanki : Wader Układanka baby puzzle - 9 modeli 41750 :: DzieckoWita ale je sie trudniej uklada, bo elementy sie slizgaja.
jak tylko spotkam jakies w sklepie to musze dokupic, bo Konstancja moglaby jedna po drugiej ukladac. Sama doskonale wie co i gdzie wcisnac, a jak jej sie znudzi tak bawic, to daje mi jakis element i pokazuje, gdzie mam polozyc, albo udaje, ze nie wie gdzie jest wlasciwe miejsce i czeka az potrzasne glowa albo przytakne.
Mala jeszcze lubi te ukladanki : Wader Układanka baby puzzle - 9 modeli 41750 :: DzieckoWita ale je sie trudniej uklada, bo elementy sie slizgaja.
zielona maupa
wszystkie puzle mają napisane od 3 RZ . a takie ponad 100 elementów mają napisane zwykle od 7
SZymek sam układa takie po 160 elementów pod warunkiem że jest dobry obrazek do ułożenia . Olka nie wiem ile ułozy bo zawsze z szymkiem układa te duże
Zieciunio bystrzacha

gosienkag76
Fanka BB :)
Zielona u nas te z Wadera też na topie, są jeszcze po Emilu więc niezniszczalne

reklama
Podziel się: