reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aniam - i ja polecę, bo mi gacie dla młodej potrzebne i zwykłe bluzki z krótkim rękawkiem. Moja mała bida ma większość zapinanych w kroku, bo się potwornie drapała i te zapinane były bezpieczne. Teraz z jej AZS już lepiej, więc może normalne też nosić.

reklama
Elvie te sandałki z ccc to nowa kolekcja, na pewno ze skórki, nasze mają wstawki z zamszu,ja generalnie kupuję Bartki ale nic ciekawego nie mieli, w Renbucie też pustki a ja potrzebowałam coś na szybko i powiem ci że są leciutkie, dobrze zrobione no i kosztują chyba 69 zł a za Bartki to pewnie 150 trzeba dać. Ja polecam:tak:

mierzyłam Julce te sandałki z ccc - i u nas zdecydowanie odpadły albo maja paskuda ma nietypowa stopę - bo noga jej lata na długość są ok ale buciki sa za szerokie dla niej - zapiętek również był za szeroki. my w tym roku kupilismy elephanteny

Niby mam coś w rybniku...musze to obadać...bo zaznaczone na mapie na niebiesko więc nie wiem jak to bedzie z doborem czy jest tam na tyle fachowa pomoc...bo fachowa jest najbliżej we Wrocku...

ccc ma niezłą kolekcję dla kobiet na lato, podoba mi się.
Sandałki Matiemu też kupiliśmy w tym sklepie i są naprawdę w porządku. Nie mam zastrzeżeń a cena przyzwoita.

Ja w zeszlym tygodniu kupiałam Borysowi sandalki własnie w CCC za całe 39,90, są fajnie wykonane, a poza tym te niby zdrowe stopy...znaczy atesty to tez "pic na wode, fotomontaż", ogladalam kiedys program o tym. Zresztą, moja Weronika miala zawsze Bartki a i tak miala plaskostopie i problemy z nóżkmi. My za to latałayśmy w butach jakie były, a ile się mialo po kims i jakos krzywe nie jesteśmy. Stwierdzilam ostatnio ,że wrzucam na luz. Zresztą i tak kasy nie mam, wiec nie bede wydziwiac, sprawdzam tylko by podeszwa nie była za sztywna i wsio.

reklama
Do góry