reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Barteq ma buty po Kubie :-) fakt, że trafilo na Geoxy, ale koszt mi się rozłozył na 2 sztuki :-) z że Kuba na razie sandały ma dobre, to poczekam z zakupem. Dla starszaka to muszę patrzeć na trwałość butków, bo Kuba już mocno niszczy :-( np. tenisówki są na miesiąc.

Z cerfyfikatami, jak z wodą i cała resztą... marketing kochane, marketing. Trzeba samemu dokładnie ogladać, idealnie byloby mieć ortopede w rodzinie, to ew.można by mu zaufać :-D

reklama
Dzieki za namiary na buciki w CCC.Jak juz bede w domku to odwiedze go bo Ami nie ma zadnych butow.Ma tam jakies trampki i adidaski ale juz za goraco na takie buty.
Geoxy tez ogladalam kiedys.Sliczne maja buciki ale cena troche mnie powalila.

Barteq ma buty po Kubie :-) fakt, że trafilo na Geoxy, ale koszt mi się rozłozył na 2 sztuki :-) z że Kuba na razie sandały ma dobre, to poczekam z zakupem. Dla starszaka to muszę patrzeć na trwałość butków, bo Kuba już mocno niszczy :-( np. tenisówki są na miesiąc.

Z cerfyfikatami, jak z wodą i cała resztą... marketing kochane, marketing. Trzeba samemu dokładnie ogladać, idealnie byloby mieć ortopede w rodzinie, to ew.można by mu zaufać :-D

Mój też niszczy już buty :wściekła/y::wściekła/y: ma teraz ecco i na palcach już widzę że je poździerał :wściekła/y::wściekła/y: a 160 zł za buty dałam :wściekła/y::wściekła/y: Olka ma też kilka par zostawionych , przede wszystkim kozaków . mam brązowe dwie pary więc uniwersalne . A to buty w sumie najdroższe w zakupie . Tak samo kombinezony wszystkie zostawiam . Też mam dwa w brązie więc dodatki w różu i będzie śmigać . Kupując razy dwa zimowe rzeczy to chyba bym bankrutem została :-D:-D
Tak więc Szymek chyba póki co więcej na buty ecco liczyć nie może :-D:-D
W tym roku w przedszkolu poszły też dwie pary kapci ( dziury na palcach ) i ok 6 par spodni ( dziura na wylot na kolanie :wściekła/y::wściekła/y: ) dobrze że coś tam z pracy mogę przytargać :-D

Aniam- można kupić gotowe łaty :-) tym sposobem moje dziecko wszystkie przedszkolne dresy ma z pięknymi łatami :-) dobrze, że babcia je przyszyła, bo ja nie umiem :-D
Też bym nie wyrobiła z 2 kompletami na raz, szczególnie na zimę, więc Bartolini chciał- nie chciał będzie ganiał w ciuchach i butach po Kubie i w poważaniu mam, że buty, to dla jednej osoby :cool2:

Gosiek
- ja Geoxy kupuję na promocjach, albo w outlecie, po prostu na nie "poluję" i tyle :-) maja dobrą jakość i się tak nie niszczą, teraz właśnie czaję się na pełne Geoxy dla Kuby, bo w góry bym chciała :-)

Aniez u mnie teściowa sama " produkuje " łaty i je naszywa :-D:-D do przedszkola mu kupować następnych spodni nie zamierzam :no:

Aniez u nas też Mateo po Emilu buty nosi i ja w tym też problemu nie widzę tylko jakoś z zimowymi nie mogę się rozmiarowo wstrzelić :-(

Aniam u nas też swego czasu łatki królowały teraz już chłopaki na kolanach nie śmigają ;-) Co do butów to Emilowi ostatnio z Bartka kupiłam półbuty tylko bardziej jak trapery wyglądały z przodu miały gumę dzięki czemu czubki jeszcze całe ;-)

A mnie aniam ostatnio podszkoliła w zakupach i teraz Lena dzięki tym radom będzie w uniwersalnych butach chodzić, szczególnie o zimowe mi chodzi. Ostatnio wybuliłam dwie stówy za kozaki Bartki a miała je na sobie 3 razy, bo zimy nie było:baffled:Oczywiście są fioletowo-różowe, więc Maciek nie ponosi:no:

elvie, sandaly nie w moim stulu, ale moglabym sie skusic na bezowe. Kiedys mialam podobne to tych z perlami, tyle ze mialy bardzo subtelne kamyczki - to bez znaczenia - problemem nie bylo nietrzymanie w kostce, ale generalnie nietrzymanie stopy. One mi bardzo lataly.

reklama
ja mam te pierwsze tylko czarne
polecam są tak wygodne, że czuję się w nich jak na boso, przechodziłam cały poprzedni sezon i w tym roku wyjęłam jak nowe

Do góry