reklama
Jakąś broszkę czy coś w tym stylu sobie najwyżej będę dopinać;-)
A po korytarzu mogę w szlafroczku śmigać i będzie git:-)
pewnie . Ja te koszule wywaliłam jak tylko przybyłam do domu ze szpitala miałam te rozpinane na guziki bo dla mnie sa wstrętne

U mnie na bazarku tego mnogo i musze się tam wkońcu wybrac bbuu .. A jak lezałam jeden dzień na patologi to chodziłam w męża bokserkach i jego koszulce

kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Girlsy,
jak któras ma w okolicy i lubi c&a to jest wyprzedaz spodni jeansowych i materiałowych dla ciezarówek. ja juz musialam kupic bo mi brzuchol w nic juz nie włazil za wyjatkiem dresów. kupilam jeansy z pasem za 59 zl przecenione ze 159. i jak dla mnie zbawienie bo maja duze rozmiary, wiec moja wielka d w koncu w cos sie zmiescila.
a Ty nosiłas w ogóle jakies ciążowe spodnie czy cały czas w biodrówkach chodziłas? z tego co kojarze to ta Twoja "wielka d" wcale nie jest taka wielka

ja wszystkich nie sprawdzałam tych substancji tylko same parabeny, bo bym musiała mnóstwo czasu w tym sklepei spędziec, a karteczkiz adnej nie mialamKwiatuszek pełen profesjonalizm. Ja muszę sobie do portfela włożyć karteczkę z tymi szkodliwymi substancjami. Mam całą serię Nivea baby,ale może niektóre z tych produktów zastąpię innymi. Najwyżej sama się nimi będę pacykować. W sumie to jak przeczytałam tą listę to stwierdziłam,że pół kosmetyczki musiałabym wyrzucić![]()
trzeba patrzec na methyloparaben itp itp wszystko co ma na koncu paraben, mam nadzieje ze reszty tych okropienstw tez nie maja te kosmetyki
a Ty nosiłas w ogóle jakies ciążowe spodnie czy cały czas w biodrówkach chodziłas? z tego co kojarze to ta Twoja "wielka d" wcale nie jest taka wielkaja noszę ciążówki od bodajże 5 miesiaca
hehe nosilam i nosze, bo moj maz nie mogl patrzec jak mi brzuch ze spodni dynda i dziecie mu marznie. no a teraz brzuch jest juz taaaaaki duzy, ze bez specjalnego asortymentu juz sie nie obedzie;-) a moja wielka d to juz w ogole osobna historia

spisałam sobie co kupilas z kosmetysiów i ide zgapic do sklepu

hehe nosilam i nosze, bo moj maz nie mogl patrzec jak mi brzuch ze spodni dynda i dziecie mu marznie. no a teraz brzuch jest juz taaaaaki duzy, ze bez specjalnego asortymentu juz sie nie obedzie;-) a moja wielka d to juz w ogole osobna historia
spisałam sobie co kupilas z kosmetysiów i ide zgapic do sklepu![]()
He he kwiatek się naczytał a TY pójdziesz na gotowca

He he kwiatek się naczytał a TY pójdziesz na gotowca![]()
ale lojalnie sie przyznałam:-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
tylko pudru nie kupuj bo MArgolci jeszcze nei tam wleciale lojalnie sie przyznałam:-)
zamiast niego coś innego przeciw odparzeniom
ja jak nie bedzie problemów to mam zamiar pudrowac Tymusiowe jajeczka
aniez
Fanka BB :)
Ja też nie trawię tych koszul- te z rozcięciami dla mnie są do niczego, bo mam duży biust i pliski sobie z tym nie poradzą. Guziczkowe nosiłam w szpitalu a w domu wróciłam do swoich ulubionych satynowych na ramiączkach, które się bardzo łatwo zsuwa do karmienia
No ale Kuba urodził się jak było gorąco więc generalnie wszyscy się 'rozbierali' i karmiło się dość wygodnie. Karmienie w zimie dla mnie to byłaby udręka.

kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja mam takie dwie kopertowe:Ja też nie trawię tych koszul- te z rozcięciami dla mnie są do niczego, bo mam duży biust i pliski sobie z tym nie poradzą. Guziczkowe nosiłam w szpitalu a w domu wróciłam do swoich ulubionych satynowych na ramiączkach, które się bardzo łatwo zsuwa do karmieniaNo ale Kuba urodził się jak było gorąco więc generalnie wszyscy się 'rozbierali' i karmiło się dość wygodnie. Karmienie w zimie dla mnie to byłaby udręka.
MUZZY / KOSZULA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA / M (908612103) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie sprawdzily nic mi nie wylazilo a sa ladniejsze niz na guziki
reklama
tylko pudru nie kupuj bo MArgolci jeszcze nei tam wleci
zamiast niego coś innego przeciw odparzeniom
ja jak nie bedzie problemów to mam zamiar pudrowac Tymusiowe jajeczka![]()
no to wykresliłam puder

a w temacie koszul, to moje dydki by pewnie swiecily na szpitalnym korytarzu na prawo i lewo w takiej z rozcieciem - w koncu rozmiaru e sie dorobilam

Podziel się: