reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Nooooo ja tez juz czekam. Wieczorem chyba meliske wypije a rano to juz wogole bede jak na szpilkach. Ł zapobiegawczo namawia na nospe :-D:-D:-D

Dopoludnia powinna sie "odmeldowac" paczka z polski. TZn wyszlo ze bedzie to 5 wielkich pak, w sumie ponad 80 kilo :szok::szok::szok: Gdybym sie jutro nie pojawila, to znaczy ze siedze w pokoiku i z podniecenia ruszyc sie nie moge ;-);-);-)

Katik- ale to będzie radość....tyle paczek, tyle cudnych rzeczy. Już sobie wyobrażam jakiego będziesz miała rogala na twarzy. Poproś męża żeby Ci fotę zrobił :-)

reklama
Dopoludnia powinna sie "odmeldowac" paczka z polski. TZn wyszlo ze bedzie to 5 wielkich pak, w sumie ponad 80 kilo :szok::szok::szok: Gdybym sie jutro nie pojawila, to znaczy ze siedze w pokoiku i z podniecenia ruszyc sie nie moge ;-);-);-)

Prosimy o foto miny Twojej jak będziesz rozpakowywała paczki :-D

Moje nabytki z środy malutki i dla Oli foto paklanków z tesco

Załączniki

• P1010398.JPG
    P1010398.JPG
    34,8 KB · Wyświetleń: 54
  • P1010399.jpg
    P1010399.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 58
  • P1010400.jpg
    P1010400.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 60
szalejecie dziewczyny! ja jestem dopiero w połowie zakupów :-( Ale może i dobrze, bo jak Wy już zakończycie, to takie jak ja na koniec będą Wam umilać czas na zakupowym :-)
Dziś odwiedziłam rossmana i kupiłam proszki do prania - płynne niestety się skończyły. Poza tym dostałam chusteczki pampers sensitiv za 28 zl, ale to 4pak, a nie jak w tesco 5 :-( mimo to wziełam. i kurcze nie mają w rosmanie (bynajmiej w tym) kosmetyków bubchen, a chciałam mydełko żeby mieć wszystko z jednej serii. kupiłam bambino.

Aniam super nabytki i skarpetusie chyba z H&M :-)

aniam cudne ubranka :-)
ja liczyłam własnie czapeczki bo tak patrze ze jakos ich sie duzo nagromadzilo i mam ich 36 plus u tesciowki w praniu kilka , ja nie wiem skad to sie wzielo ....one sie tam rozmnażają :szok: po weekendzie policze ile mam wszystkiego dokladnie (to porobie zdjecia od razu.)... bez tych wiekszych bo cos mi sie zdaje ze jednak wiecej niz myslalam

PAULKA :szok::szok::szok: Ty to skądś dostałaś? czy kupiłaś 36 czapeczek???koniecznie musisz zrobić fotki bo nie jestem sobie wstanie wyobrazić tych Twoich ciuszków, a aczej ich ilości :)

szalejecie dziewczyny! ja jestem dopiero w połowie zakupów :-( Ale może i dobrze, bo jak Wy już zakończycie, to takie jak ja na koniec będą Wam umilać czas na zakupowym :-)
Dziś odwiedziłam rossmana i kupiłam proszki do prania - płynne niestety się skończyły. Poza tym dostałam chusteczki pampers sensitiv za 28 zl, ale to 4pak, a nie jak w tesco 5 :-( mimo to wziełam. i kurcze nie mają w rosmanie (bynajmiej w tym) kosmetyków bubchen, a chciałam mydełko żeby mieć wszystko z jednej serii. kupiłam bambino.
w tesco jest 6 pak za 25 tylko nie sensitive tylko pampres fresh po 72 sztuki dzisiaj jade do wiekszego, bo bylam w takim amlym i nie mieli tej promcji

aniam cudne ubranka :-)
ja liczyłam własnie czapeczki bo tak patrze ze jakos ich sie duzo nagromadzilo i mam ich 36 plus u tesciowki w praniu kilka , ja nie wiem skad to sie wzielo ....one sie tam rozmnażają :szok: po weekendzie policze ile mam wszystkiego dokladnie (to porobie zdjecia od razu.)... bez tych wiekszych bo cos mi sie zdaje ze jednak wiecej niz myslalam
Paulka to ty te fotki to lepiej podziel sobie na raty bo będziesz dzień i noc fotki pstrykać a my nie dostaniemy zawtrotów głowy jak zobaczymy tyyyyle ubranek:-D

reklama
Paulka, 36 czapeczek??:szok: Bez urazy, ale chyba oszalałaś:tak:
Poza tym pisałaś, że mieszkacie w jednym pokoju, więc gdzie Ty to wszystko mieścisz??:szok:
Ja mam potrójną szafę i komodę, czapek 6szt., reszty też o wiele mnie od Ciebie zapewne, większe rozmiary spakowane w ikeowskie pudło i wszystkie meble zapełnione:sorry:

Aniam, ubranka prześliczne. Skarpetusie - do zjedzenia:happy:

No i dzięki za foto tescowych woreczków na pieluszki - też skorzystam;-)

Do góry