reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a mi K. kupil....... taram taram.... lodówke:laugh2::laugh2: ze specjalnymi półeczkami w zamrazarce zebym mleko dla córci mogla zamrazac;-)

i jak go nie kochac;-):-)

reklama
przyszła paczkuszka od r_p77 :-)
tak więc spodziewam się jeszcze 4 paczek, z czego wiem że dwie są wysłane a pozostałe dwie na razie nie ma odzewu o sprzedawców
tymczasem wklejam foto, dodam ze nie zamiescilam na nich podkladów poporodowych i majtek siatkowych bo nie uznalam by bylo to konieczne :) 100_5769.jpg

Agnieszka Sz-R a może do lumpka zajrzyj ja mam taki polarkowy pajac x2 szt i myślę że starczy a napewno taniej wyjdzie bo za mój zaplaciłam 4,5zł.

Dagsila ty nam tu tak nie chwal tego męża bo jeszcze i my go pokochamy :-D;-)

Eh a ja czekam z wytęsknieniem soboty bo mamy jechać na oglądanie i może jakieś drobne zakupki do hurtowni. Głównie chce porównać ceny z allegrowymi, i niedługo wypłata męża to i ja pewnie zacznę zakupowe szaleństwo.

Kfiatku piekne rzeczy

kwiatuszek..super:tak:, pewnie masz już wszystko;-)

Ja wczoraj dostałam piłkę rehabilitacyjną, kupiłam żeby sobie trochę pocwiczyc, no i może jak sie zacznie to zanim do szpitala pjade to na piłce bede jeszcze w domu...hehe :-D:-D, no bynajmniej napewno przyda sie po porodzie w odzyskaniu dawnej sylwetki:tak:.

Teraz czekam na paczkę z koszulami dla mnie, no i dzisiaj zakupionymi kosmetykami:tak:

Zapomniałam się pochwalić co ostatnio upolował mój M-rozmiar 74 więc mam nadzieję że na jesień i może nawet zime będzie ok(zdjęcie poniżej :) )
A i jeszcze ostatnio dokupiłam kosmetyki- bo tego nie miałam, zdecydowałam się na nivea (oliwka, krem na każdą pogodę, krem na odparzenia, krem do buzi i ciała) jeszcze coś do kąpieli- ale zastanawiam się nad olilatum(jak dobrze nazwę zapamiętałam).
mowisz ze rozmiar 74 bedzie ok tak na zime? ja wlasnie ostatnio widzialam taki sliczny kombinezonik, bardzo przeceniony, ale taki zimowy i wlasnie rozmiar 74 i nie wiedzialam czy go brac czy nie??
a co kosmetykow od nivea to przeciez wyszlo gdzies ze sa najgorsze i nie kupujemy ich dla dzieciakow...

kupiłam u justinex pieluchy LUX 2,5 zł za sztukę, ale jeszcze nie przyszła paczka
jak dojdzie i je obejrzę to dam Wam znać czy warto :)
super, to czekam na wiesci

Może pokażę o co mi chodzi dokładnie:
PROMOCJA! Materac Kokos Pianka Gryka 120x60 Bewis (921114799) - Aukcje internetowe Allegro
Materac Kokos Pianka Gryka 120x60 Bewis (911256969) - Aukcje internetowe Allegro

To faktycznie mało jak za ten materac. Tylko, żeby się nie okazało, że to jakaś lipa.
ja tez wlasnie potrzebuje ten materac, ale lozeczko mam na rozmiar 70x140 i taki tez materac potrzebuje, sa takie? macie wszystkie lozka na rozmiar 60x120? zauwazylam ze na allegro przewazaja wlasnie takie...

Chcialam kupic posciel (dla siebie :-D) taka gladka, sliska i zimna przy pierwszym dotyku, troche jak obrus nieplamiacy - moze ktoras z Was orientuje sie z czego taka posciel jest zrobiona (nie wiem jak jej szukac na allegro)?
jesli jest ona dosc droga to moze to byc mikrofaza, ja mam taka posciel, i jest super, wyglada podobnie do tej satynowej, tez taka lekko blyszczaca, ale w gorace dni chlodzi a zima ociepla, naprawde warto zainwestowac, jest bardzo przyjemna ale przy pierwszym dotyku nie jest zimna, ta satynowa to mi sie zle kojarzy.. mysle ze nie oddycha taka posciel wogole...tzn. nie przepuszcza powietrza, taka sztuczna...

Cholera, kupiłam w Lidlu (jak byl ten dzień maluszka) trójpak chusteczek nawilżonych nivea sensitive i przed chwila sprawdziłam skład, no i oczywiście zawieraja parabeny...fuck:wściekła/y:
wronka przeciez byla gadka o kosmetykach na watku i ogolnie dla dziecka nie kupujemy nic od nivea!:-p

wiem, że to nie w temacie - ale kupiliśmy pralkę i lodówkę - wybieramy teraz zlew granitowy i baterie - i do kuchni będzie już prawie wszystko
super, cieszymy sie z toba:tak::-)

Eh a ja czekam z wytęsknieniem soboty bo mamy jechać na oglądanie i może jakieś drobne zakupki do hurtowni. Głównie chce porównać ceny z allegrowymi, i niedługo wypłata męża to i ja pewnie zacznę zakupowe szaleństwo.

Kfiatku piekne rzeczy

ja tak porównywałam i nic nie kupiłam w hurtowni oprócz tych wkładek wielorazowych a w domu od razu pozamawiałam na allegro, bo tam się nic nie opłacało
ale wizyta była udana, porównałam ceny i pooglądałam dużo rzeczy w realu przed zamówieniem i tak np.
zrezygnowałam z nożyczek canpol baby (bo były takie zakrzywione) na rzecz TT
a jak zobaczyłam otulaczek motherhood to się przekonałam że szkoda kasy, zwykła flanelka z dwoma rzepami, a w necie był taki piękny... wolę rożek

reklama
ja tak porównywałam i nic nie kupiłam w hurtowni oprócz tych wkładek wielorazowych a w domu od razu pozamawiałam na allegro, bo tam się nic nie opłacało
ale wizyta była udana, porównałam ceny i pooglądałam dużo rzeczy w realu przed zamówieniem i tak np.
zrezygnowałam z nożyczek canpol baby (bo były takie zakrzywione) na rzecz TT
a jak zobaczyłam otulaczek motherhood to się przekonałam że szkoda kasy, zwykła flanelka z dwoma rzepami, a w necie był taki piękny... wolę rożek

no właśnie dlatego chce pooglądać w realu bo na allegro już dawno lista czeka w obserwowanych zaklepana i też tak czuje, że pozamawiam wszystko.

Do góry