reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zamówiłam dosłownie kilka pierdołków, ale co tam zdjęcie wrzucę. Mile się zaskoczyłam, bo otwarciu paczki na wierzchu koperta z napisem - PRZEPRASZAMY, błędnie podliczyliśmy zakupy, więc należy się zwrot 10zł. A ja nawet nie zauważyłam... na księgową to ja się kompletnie nie nadaję :-p

Mam identyczny ręczniczek i gruszkę do noska:-D

Dziewczynki, a powiedzcie mi jakie smoczki najlepiej kupić?
Chciałabym mieć w domu ze dwa smoczki uspakajające w razie draki....ale nie wiem jakiej firmy= bo jak ostatnio poszłam do smyka i zobaczyłam całą półkę smoczków to nie wiedziałam co złapać w ręce:zawstydzona/y:

Aha zapomniałm Ci Kwituszku podziekować za info odnośnie zasilacza do karuzelki. Zrobiona już na prąd- działa więc na baterię nie wydamy fortuny :-)

piękny kombinezonik
nie ma za co jesli chodzi o zasilacz, widzisz Tobie poradziłam a sobie dalej nie kupiłam :) a propos gdzie go nabylas? media markt?
bo szukalam na dziale elektrycznym w liroy merlin nie nie bylo

laseczki...muszę kupic kosmetyki dla Borysa i podklady , majtki dla siebie, no i generalnie wszystko co tam do szpitala potrzebne. Poleccie mi jakiegos sprzedawce, który ma wszystko.

mialam kupic u jednego a wyszlo ze u 3 bo nie bylo takiego jednego co by mi dogodzil :)
polecam zatem:
r_p77
maan6 i
justinex

a po kosmetyki radzę się wybrać do superpharm jest tam przez cały luty promocja -30 % na kosmetyki dla dzieci penaten, bubchen, nivea itp

Dziewczynki, a powiedzcie mi jakie smoczki najlepiej kupić?
Chciałabym mieć w domu ze dwa smoczki uspakajające w razie draki....ale nie wiem jakiej firmy= bo jak ostatnio poszłam do smyka i zobaczyłam całą półkę smoczków to nie wiedziałam co złapać w ręce:zawstydzona/y:

kuzynka teraz wlasnie ma problem bo mala nie chce zadnego ani aventy ani jakies tam i jedynie wziela nuka od 0-3 z tego co pamietam to Hani tez ten nuk pasowal bo ma taki krztalt splaszczony od spodu a te calkiem okragle jak wisienki u nas nie przechodzily
teraz zamowilam TT ale tez taki splaszczony bo sa rozne, o taki:
Smoczek uspok. Tommee Tippee AIR 0-3m 2szt niebies (921165726) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze Tymus nie pogardzi bo troche drogie te smoczki, fajne bo w takim etui ktore mozna potem uzywac na spacerki

Zamówiłam dosłownie kilka pierdołków, ale co tam zdjęcie wrzucę. Mile się zaskoczyłam, bo otwarciu paczki na wierzchu koperta z napisem - PRZEPRASZAMY, błędnie podliczyliśmy zakupy, więc należy się zwrot 10zł. A ja nawet nie zauważyłam... na księgową to ja się kompletnie nie nadaję :-p

tez mam bubchenki i kocyk taki z drewexu tylko masz kaczkuszke a ja misia niebieskiego milusi prawda? :) no i gruszke tez taka mam :-)

dzięki laseczki:tak:

Zamówilam u MAAN6 bo chcialam kosmetyki Bubchen:tak:. Kwiatuszku w poblizu mojego miejsca zamieszkania nie ma superpharm:no:. Wzasadzie jeszcze zostalo mi majtki siateczkowe i wkladki laktacyjne. a właśnie ja juz nie pamietam, a zreszta pewnie sie zmieniło przez te prawie 5 lat, więc podzielcie sie młodsze mamy doświadczeniami co do wkladek laktacyjnych. Ja pamietam,że niektóre tak przeciekaly,że wściekla chodzilam, tylko nie pamietam ktore:zawstydzona/y:

Aha, co do smoczków, córcia miała Avent i je lubila, a teraz kupilam TT (te same co kwiatuszek wkleila)

Zamówilam u MAAN6 bo chcialam kosmetyki Bubchen:tak:. Kwiatuszku w poblizu mojego miejsca zamieszkania nie ma superpharm:no:. Wzasadzie jeszcze zostalo mi majtki siateczkowe i wkladki laktacyjne. a właśnie ja juz nie pamietam, a zreszta pewnie sie zmieniło przez te prawie 5 lat, więc podzielcie sie młodsze mamy doświadczeniami co do wkladek laktacyjnych. Ja pamietam,że niektóre tak przeciekaly,że wściekla chodzilam, tylko nie pamietam ktore:zawstydzona/y:

Aha, co do smoczków, córcia miała Avent i je lubila, a teraz kupilam TT (te same co kwiatuszek wkleila)

ja mam tym razem takie do prania, sa ładne bo z jednej strony koronka a od wewnątrz mięciutkie ale nie wiem czy są dobre
Wielorazowe WKŁADKI laktacyjne AVENT z woreczkie (901308479) - Aukcje internetowe Allegro
no i wczesniej kupilam belle w promocji
z Hania tez uzywalam belle i bylo ok ale chyba ktos tu na forum na nia narzekal o ile pamietam

Wronka u mnie tylko te z Rossmana zdały egzamin. Reszta drapała, podrażniała i zbyt szybko przesiąkała...
Co do smoczków to już kiedyś pisałam nie ma recepty. Mój chciał tylko Aventa i to tego "wisienkowego" jak to określił Kwiatuszek

Wronka - Po domu pasowały mi Johnsona a 'do ludzi' wolałam Gerbera, bo są cieniutkie :-) a lato było gorące.
Belli zdarzało się przeciekać, szczególnie przy nawale pokarmu.

Zamówilam u MAAN6 bo chcialam kosmetyki Bubchen:tak:. ........

Ja właśnie od niego dziś odebrałam paczusie. Solidna firma :-) No i ten kocyk drewexu (welur) jest rewelacyjny. Jeszcze chętnie kupiłabym jakiś z polaru. A co do smoczków też zakupiłam TT, choć moja siostra mówiła, że u niej się nie sprawdził. mała wypluwała, za to bardzo poleca NUKa

reklama
Cicia papała Agnieszce nie dała... No nic... trudno... Pisałam wam w niedziele, ze licytuje śliczny kombinezonik... i... ktoś mnie przelicytował. Więcej za niego nie dam. Ale dzięki temu znowu siedze na allegro i szukam jakiegoś fajnego misiowego kombinezoniku dla szkraba. Nie za ciepły (bo to w końcu KWIECIEŃ będzie) ale i nie za cienki... ehh mi dogodzić :-p

Do góry