reklama
aniez
Fanka BB :)
Widziałyście ten dziennik dnia i nocy maluszka
Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl
Zrobiłam sobie takie coś podobne w excelu. Zdjęcie mało wyraźne.
Wiem, że to się przydaje na początku. Moja szwagierka zapisywała na kartce na początku ile dziecko zrobiło kupek.
Ja nie miałabym czasu na takie akcje :-) Kupek robi dużo, sika co chwila, je jak smok, co moment (ten na cycu oczywiście)- to krótka charakterystyka małego ssaka

będę przedłużać umowę w Orange babeczka do mnie dzwoniła
i nie mogę się zdecydować miedzy dwoma telefonami
Samsung Avilla
i Samsung Corby
może któraś z Was ma jakiś z tych i coś mi podpowie?
Ja nie pomogę, bo kocham Nokię i BlackBerry.
Kittet ciuszki ŚLICZNOŚCI!!! Powiem Ci, że ostatnio nawet patrzyłam, czy nie ma bodziaków footbolowych na Allegro, ale nie znalazłam :-(
Dziewczyny- czy któraś kupiła pościel Ceba baby? Bo zastanawiam się nad takimi kompletami:
https://cebababy.pl/Posciel_3_el_Zabawki_bialo_niebieska-164.html
https://cebababy.pl/Posciel_3_el_Dobranoc_ecru_niebieska-170.html
I nie widziałam tego 'na żywo'-> chodzi mi o to czy ta pościel jest mięciutka (ja i moja obsesja w temacie ochrony skóry niemowlaka :-().
Chcialam kupic posciel (dla siebie
) taka gladka, sliska i zimna przy pierwszym dotyku, troche jak obrus nieplamiacy - moze ktoras z Was orientuje sie z czego taka posciel jest zrobiona (nie wiem jak jej szukac na allegro)?

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
olapolap Chodzi ci o taki materiał jak na koszulkach nocnych ?? Satyna ale nie ta bawełniana (bo też taka jest).
olapolap Chodzi ci o taki materiał jak na koszulkach nocnych ?? Satyna ale nie ta bawełniana (bo też taka jest).
Taaaak... jak w koszulkach nocnych... Mam posciel satynowa ale niestety nie jest sliska :-( Wiec to chyba naprawde nie ta bawelniana... Ja to mam zachcianki ciazowe, co?

e.salamandra
Mama pełną parą
Chcialam kupic posciel (dla siebie) taka gladka, sliska i zimna przy pierwszym dotyku, troche jak obrus nieplamiacy - moze ktoras z Was orientuje sie z czego taka posciel jest zrobiona (nie wiem jak jej szukac na allegro)?
Z tego co piszesz to wygląda na satynową. Mam ,ale szczerze.. nie cierpię jej. Jest zimna, ale to nic w porównaniu z tym co się dzieje z włosami. Po przebudzeniu wyglądam conajmiej jak Einstein. Strrrrrasznie się elektryzują
Z tego co piszesz to wygląda na satynową. Mam ,ale szczerze.. nie cierpię jej. Jest zimna, ale to nic w porównaniu z tym co się dzieje z włosami. Po przebudzeniu wyglądam conajmiej jak Einstein. Strrrrrasznie się elektryzują
Też wydaje mi się, że to satyna, bez bawełny. Wtedy jest śliska. Ja tam lubię satynkę, szczególnie latem. Ale za to mój mąż jej nie cierpi. Narzeka, że się ześlizguje z niego.

U nas nic się nie elektryzuje, nie mam tego problemu.
Też wydaje mi się, że to satyna, bez bawełny. Wtedy jest śliska. Ja tam lubię satynkę, szczególnie latem. Ale za to mój mąż jej nie cierpi. Narzeka, że się ześlizguje z niego.![]()
U nas nic się nie elektryzuje, nie mam tego problemu.
My spalismy pod satyna w czasie naszego wyjazdu po slubie i wspomnienia mamy wspaniale

reklama
Podziel się: