reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Maonka mój mąż wczoraj kupił materacyk z łożeczkiem i na materacyku była cena 89zł. więc ta cena duuużo niższa. Jak będziesz odbierać osobiście to porównaj najpierw w jakimś innym sklepie.

Widziałyście ten dziennik dnia i nocy maluszka
Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl
Zrobiłam sobie takie coś podobne w excelu. Zdjęcie mało wyraźne.
Wiem, że to się przydaje na początku. Moja szwagierka zapisywała na kartce na początku ile dziecko zrobiło kupek.

Ja nie miałabym czasu na takie akcje :-) Kupek robi dużo, sika co chwila, je jak smok, co moment (ten na cycu oczywiście)- to krótka charakterystyka małego ssaka :-D:-D:-D

będę przedłużać umowę w Orange babeczka do mnie dzwoniła
i nie mogę się zdecydować miedzy dwoma telefonami
Samsung Avilla
i Samsung Corby
może któraś z Was ma jakiś z tych i coś mi podpowie?

Ja nie pomogę, bo kocham Nokię i BlackBerry.

Kittet ciuszki ŚLICZNOŚCI!!! Powiem Ci, że ostatnio nawet patrzyłam, czy nie ma bodziaków footbolowych na Allegro, ale nie znalazłam :-(

Dziewczyny- czy któraś kupiła pościel Ceba baby? Bo zastanawiam się nad takimi kompletami:
https://cebababy.pl/Posciel_3_el_Zabawki_bialo_niebieska-164.html
https://cebababy.pl/Posciel_3_el_Dobranoc_ecru_niebieska-170.html
I nie widziałam tego 'na żywo'-> chodzi mi o to czy ta pościel jest mięciutka (ja i moja obsesja w temacie ochrony skóry niemowlaka :-().

Chcialam kupic posciel (dla siebie :-D) taka gladka, sliska i zimna przy pierwszym dotyku, troche jak obrus nieplamiacy - moze ktoras z Was orientuje sie z czego taka posciel jest zrobiona (nie wiem jak jej szukac na allegro)?

Chcialam kupic posciel (dla siebie :-D) taka gladka, sliska i zimna przy pierwszym dotyku, troche jak obrus nieplamiacy - moze ktoras z Was orientuje sie z czego taka posciel jest zrobiona (nie wiem jak jej szukac na allegro)?

Z tego co piszesz to wygląda na satynową. Mam ,ale szczerze.. nie cierpię jej. Jest zimna, ale to nic w porównaniu z tym co się dzieje z włosami. Po przebudzeniu wyglądam conajmiej jak Einstein. Strrrrrasznie się elektryzują

Z tego co piszesz to wygląda na satynową. Mam ,ale szczerze.. nie cierpię jej. Jest zimna, ale to nic w porównaniu z tym co się dzieje z włosami. Po przebudzeniu wyglądam conajmiej jak Einstein. Strrrrrasznie się elektryzują

Też wydaje mi się, że to satyna, bez bawełny. Wtedy jest śliska. Ja tam lubię satynkę, szczególnie latem. Ale za to mój mąż jej nie cierpi. Narzeka, że się ześlizguje z niego. :-D
U nas nic się nie elektryzuje, nie mam tego problemu.

Też wydaje mi się, że to satyna, bez bawełny. Wtedy jest śliska. Ja tam lubię satynkę, szczególnie latem. Ale za to mój mąż jej nie cierpi. Narzeka, że się ześlizguje z niego. :-D
U nas nic się nie elektryzuje, nie mam tego problemu.

My spalismy pod satyna w czasie naszego wyjazdu po slubie i wspomnienia mamy wspaniale :-D Teraz mamy satyne bawelniana no ale to nie to samo
:sorry:

reklama
Cholera, kupiłam w Lidlu (jak byl ten dzień maluszka) trójpak chusteczek nawilżonych nivea sensitive i przed chwila sprawdziłam skład, no i oczywiście zawieraja parabeny...fuck:wściekła/y:

Do góry