reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
pokoik mam rozowo-zielony, ale kolory sa intensywne, wiec myslalam o jakimc ecrue czy jakis taki piaskowy. zaraz poogladam co allegro i bon prix proponuja.

dzieki dziewczyny:-)

Postanowilam wstawic zdjecie pokoju Kostki. wprawdzie brakuje lozeczka i komody - ktora musze od stolarza odebrac, a pozniej pomalowac, ale i tak Wam pokaze ;)

Fotki, jak zwykle wyszly kiepskawo, ale co mi tam. Sciany sa koloru jasnego wrzosu, a zaslony sa kremowe z zielonymi wzorami roslinnymi ;)

2ilu2e..jpg

2yopc1g..jpg

Super ciuszki :-):-):-) Nasze maluchy mają prawdziwą rewię mody :-):-):-)

A ja zaliczyłam dziś parę sklepów i tak:

Zdjęcie nr 1 to rzeczy do szpitala, oraz brakowało mi półśpiochów dla małej.
Zdjęcie nr 2 to miła niespodzianka od Loveli, w tamtym roku można było zamówić ten zestawik
Zdjęcie nr 3 to w Kauflandzie zakup naklejki za 5zł :-) miarka wzrostu (kupiłam chrześnicy i mojej niuni, ale na razie jeszcze nie będę jej przyklejać)
Zdjęcie nr 3 i 4 to ciuszki od znajomej
Zdjęcie nr 5 prezent od przyszłej babci

Załączniki

• 100_4689..jpg
    100_4689..jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_4694..jpg
    100_4694..jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 75
  • 100_4693..jpg
    100_4693..jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 73
  • 100_4691..jpg
    100_4691..jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 68
  • 100_4692..jpg
    100_4692..jpg
    31 KB · Wyświetleń: 74
  • 100_4690..jpg
    100_4690..jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 66
Dziewczyny, widzę że zkaupy i pożyczki wyjątkowo udane;-)
Wózek super, pokoik bajeczny, ciuszki przesłodkie!!
My dziś korzystając z wizyty we Wrocku wpadliśmy do Ikei, ale przez pogodę weny na zakupy nie miałam - M. w szoku z tej okazji był:D
Ograniczyłam się do organizerów do szuflad i szafy, półki i pudełek na dokumenty.
Fotek dziś nie wklejam, bo wszystko jeszcze zapakowane, a zbyt wykończona podróżą i szkoleniem jestem by to teraz ruszać.

Postanowilam wstawic zdjecie pokoju Kostki. wprawdzie brakuje lozeczka i komody - ktora musze od stolarza odebrac, a pozniej pomalowac, ale i tak Wam pokaze ;)

Fotki, jak zwykle wyszly kiepskawo, ale co mi tam. Sciany sa koloru jasnego wrzosu, a zaslony sa kremowe z zielonymi wzorami roslinnymi ;)

Zobacz załącznik 225298
bardzo gustowna aranżacja
a kto malował te dekoracje?
to Ty taka uzdolniona?

Zobacz załącznik 225299

Super ciuszki :-):-):-) Nasze maluchy mają prawdziwą rewię mody :-):-):-)

A ja zaliczyłam dziś parę sklepów i tak:

Zdjęcie nr 1 to rzeczy do szpitala, oraz brakowało mi półśpiochów dla małej.
Zdjęcie nr 2 to miła niespodzianka od Loveli, w tamtym roku można było zamówić ten zestawik
Zdjęcie nr 3 to w Kauflandzie zakup naklejki za 5zł :-) miarka wzrostu (kupiłam chrześnicy i mojej niuni, ale na razie jeszcze nie będę jej przyklejać)
Zdjęcie nr 3 i 4 to ciuszki od znajomej
Zdjęcie nr 5 prezent od przyszłej babci

super nabytki
a jak tą lovellę zdobyłaś?

elvie3 Wcale Ci się nie dziwię. Po dzisiejszych zakupach to spałam po południu z godzinkę. Coraz częściej mi sie to zdarza pod koniec ciąży. A później ciężko zasnąć w nocy :wściekła/y:

Może znacie jakieś stronki z próbkami kosmetyków dla dzieci lub innych rzeczy? Uwielbiam gratisy :-)

reklama
Agnieszka Sz-r - a jak sie genielnie buja, podnozek tez ;)

Narypalam sie z tym pokojem co niemiara, ale warto bylo - te malowidla nascienne, choc nie jest ich wiele, zabraly mi kilka godzin, no ale reczna robota trwa dluuuugo. Na zdjeciach tego nie widac, ale jak tam sie wejdzie, to jest jak w ogrodzie... Czekam teraz juz na reszte mebli, do nich dojda pluszaki, a do lozeczka karuzelka z motywami lasu deszczowego i bedzie superasnie :D

Do góry