naprawde super te narzuty, ciekawe czy dobre jakosciowo?ale te z agnieszki linków są ładne!!!
BAJKOWE WZORY__DZIECIĘCE NARZUTY # NARZUTA # HIT (945027549) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Super ciuszki :-):-):-) Nasze maluchy mają prawdziwą rewię mody :-):-):-)
A ja zaliczyłam dziś parę sklepów i tak:
Zdjęcie nr 1 to rzeczy do szpitala, oraz brakowało mi półśpiochów dla małej.
Zdjęcie nr 2 to miła niespodzianka od Loveli, w tamtym roku można było zamówić ten zestawik
Zdjęcie nr 3 to w Kauflandzie zakup naklejki za 5zł :-) miarka wzrostu (kupiłam chrześnicy i mojej niuni, ale na razie jeszcze nie będę jej przyklejać)
Zdjęcie nr 3 i 4 to ciuszki od znajomej
Zdjęcie nr 5 prezent od przyszłej babci
Zdjęcie nr 2 to miła niespodzianka od Loveli, w tamtym roku można było zamówić ten zestawik
Zdjęcie nr 3 to w Kauflandzie zakup naklejki za 5zł :-) miarka wzrostu (kupiłam chrześnicy i mojej niuni, ale na razie jeszcze nie będę jej przyklejać)
Załączniki
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Zielona pokoik super a fotel z podnóżkiem wymiata :-)
Maonka no to się obłowiłaś :-)
Maonka no to się obłowiłaś :-)
Dziewczyny, widzę że zkaupy i pożyczki wyjątkowo udane;-)
Wózek super, pokoik bajeczny, ciuszki przesłodkie!!
My dziś korzystając z wizyty we Wrocku wpadliśmy do Ikei, ale przez pogodę weny na zakupy nie miałam - M. w szoku z tej okazji był
Ograniczyłam się do organizerów do szuflad i szafy, półki i pudełek na dokumenty.
Fotek dziś nie wklejam, bo wszystko jeszcze zapakowane, a zbyt wykończona podróżą i szkoleniem jestem by to teraz ruszać.
Wózek super, pokoik bajeczny, ciuszki przesłodkie!!
My dziś korzystając z wizyty we Wrocku wpadliśmy do Ikei, ale przez pogodę weny na zakupy nie miałam - M. w szoku z tej okazji był
Ograniczyłam się do organizerów do szuflad i szafy, półki i pudełek na dokumenty.
Fotek dziś nie wklejam, bo wszystko jeszcze zapakowane, a zbyt wykończona podróżą i szkoleniem jestem by to teraz ruszać.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Postanowilam wstawic zdjecie pokoju Kostki. wprawdzie brakuje lozeczka i komody - ktora musze od stolarza odebrac, a pozniej pomalowac, ale i tak Wam pokaze
Fotki, jak zwykle wyszly kiepskawo, ale co mi tam. Sciany sa koloru jasnego wrzosu, a zaslony sa kremowe z zielonymi wzorami roslinnymi
Zobacz załącznik 225298
bardzo gustowna aranżacja
a kto malował te dekoracje?
to Ty taka uzdolniona?
Zobacz załącznik 225299
Super ciuszki :-):-):-) Nasze maluchy mają prawdziwą rewię mody :-):-):-)
super nabytki
a jak tą lovellę zdobyłaś?
elvie3 Wcale Ci się nie dziwię. Po dzisiejszych zakupach to spałam po południu z godzinkę. Coraz częściej mi sie to zdarza pod koniec ciąży. A później ciężko zasnąć w nocy 
Może znacie jakieś stronki z próbkami kosmetyków dla dzieci lub innych rzeczy? Uwielbiam gratisy :-)

Może znacie jakieś stronki z próbkami kosmetyków dla dzieci lub innych rzeczy? Uwielbiam gratisy :-)
super nabytki
a jak tą lovellę zdobyłaś?
Kwiatuszku ja właśnie zgapiłam Lovelę od Maonki. Trzeba kliknąć na stronkę, a następnie na Lovela care
Lovela
i tam wypełnić swoje dane, zobaczymy czy przyślą
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka Sz-r - a jak sie genielnie buja, podnozek tez 
Narypalam sie z tym pokojem co niemiara, ale warto bylo - te malowidla nascienne, choc nie jest ich wiele, zabraly mi kilka godzin, no ale reczna robota trwa dluuuugo. Na zdjeciach tego nie widac, ale jak tam sie wejdzie, to jest jak w ogrodzie... Czekam teraz juz na reszte mebli, do nich dojda pluszaki, a do lozeczka karuzelka z motywami lasu deszczowego i bedzie superasnie
Narypalam sie z tym pokojem co niemiara, ale warto bylo - te malowidla nascienne, choc nie jest ich wiele, zabraly mi kilka godzin, no ale reczna robota trwa dluuuugo. Na zdjeciach tego nie widac, ale jak tam sie wejdzie, to jest jak w ogrodzie... Czekam teraz juz na reszte mebli, do nich dojda pluszaki, a do lozeczka karuzelka z motywami lasu deszczowego i bedzie superasnie
Podziel się: