reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
My używamy Fridy, ale przy ostatnim katarze zakupiliśmy Katarek - tyle, ze katar zdążył przejść zanim użyliśmy, więc jeszcze nie wypróbowany. Operatorem Fridy został mój M., bo mnie zawsze wdech kończył się, jak wydzielina była tuż przy końcu, ale jeszcze nie we Fridzie. Trzeba mieć niezły ciąg ;-) Tyle, że moje dziecię na widok Fridy przyłożonej do własnego nosa od zawsze wpada w histerię. Znajomi polecili Katarek jako szybsze i mniej stresujące rozwiązanie, zwłaszcza jak dziecko nie boi się odkurzacza. Gruszki nie używałam i nie potrafię.

My używamy Fridy, ale przy ostatnim katarze zakupiliśmy Katarek - tyle, ze katar zdążył przejść zanim użyliśmy, więc jeszcze nie wypróbowany. Operatorem Fridy został mój M., bo mnie zawsze wdech kończył się, jak wydzielina była tuż przy końcu, ale jeszcze nie we Fridzie. Trzeba mieć niezły ciąg ;-) Tyle, że moje dziecię na widok Fridy przyłożonej do własnego nosa od zawsze wpada w histerię. Znajomi polecili Katarek jako szybsze i mniej stresujące rozwiązanie, zwłaszcza jak dziecko nie boi się odkurzacza. Gruszki nie używałam i nie potrafię.

U nas też frida . Ale małemu to nie przeszkadza . sam leci jak widzi i się podstawia .. tak samo do widy morskiej i leków .

Ja również kupiłam fridę, po wcześniejszej konsultacji z M. który obiecał, że on ją będzie obsługiwał;-)

Aga - wózeczek fajny. Też zwróciłam uwagę na brak gondolki. Masz sam śpiworek?

Ostatnia edycja:
reklama
Elvie, a te naklejki są z pianki czy z weluru:confused: baaardzo mi się spodobały:tak:
E.salamandra, ja jeszcze nie do końca spakowana:zawstydzona/y: a i tak się już nie mieszczę...
Aga, fajny wózek i wydaje mi się, że na zdjęciach przedstawiono samą wersję spacerową, a gondolkę się doczepia:tak:
Forget, nic innego niż Frida... chociaż trzeba trochę praktyki z odpowiednim ciągiem:-D
gruszkę próbowałam, ale mała za bardzo się wierciła i bałam się, ze podrażnię jej śluzówkę...

Do góry