reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
A ja wczoraj przeglądałam ubranka do chrztu na allegro i posortowałam wg cen - są i takie za 380zł:szok: w dodatku wcale nie jakieś super śliczne:no:

Dużo osób wyprzedaje za grosze takie komplety i rozmyślam nad kupieniem używanego, bo to przecież kiecka na Mszę Św. tylko będzie, na imprezę już Lenkę w coś wygodnego zamierzam przebrać.

A ja wczoraj przeglądałam ubranka do chrztu na allegro i posortowałam wg cen - są i takie za 380zł:szok: w dodatku wcale nie jakieś super śliczne:no:

Dużo osób wyprzedaje za grosze takie komplety i rozmyślam nad kupieniem używanego, bo to przecież kiecka na Mszę Św. tylko będzie, na imprezę już Lenkę w coś wygodnego zamierzam przebrać.
ja chcialam po Hani sprzedac i mnie babcia opierniczyla ze to jest poswiecone i sie takich rzeczy nie sprzedaje... no i zwatpilam
kiecuszka nadal w szafie

ja też po Laurce nie sprzedałam, zostawiłam to jako pamiątkę...a teraz będzie jak ulał dla Hani....

a buciki od chrztu po Laurce zawiesiłam po chrzcie tatusiowi w aucie na lusterku, coby zawsze pamiętał po co do domu wraca :-) i drogę pamiętał...i już 3-4 razy zmieniał auto od tej pory a buciki zawsze na lusterku wiszą i drogę do rodziny wskazują :-)

ja też po Laurce nie sprzedałam, zostawiłam to jako pamiątkę...a teraz będzie jak ulał dla Hani....

a buciki od chrztu po Laurce zawiesiłam po chrzcie tatusiowi w aucie na lusterku, coby zawsze pamiętał po co do domu wraca :-) i drogę pamiętał...i już 3-4 razy zmieniał auto od tej pory a buciki zawsze na lusterku wiszą i drogę do rodziny wskazują :-)

fajny pomysł z tymi bucikami

ja jakiś czas temu mojej mamie te dziergane kompleciki z allegro pokazałam i babcia zakasała rękawy i mamy śliczną sukieneczkę i sweterek i buciki i jeszcze ma być czapeczka na szydełku:-):-)

ja jakiś czas temu mojej mamie te dziergane kompleciki z allegro pokazałam i babcia zakasała rękawy i mamy śliczną sukieneczkę i sweterek i buciki i jeszcze ma być czapeczka na szydełku:-):-)

Ja dostałam dla Mani taką ręcznie dzierganą przez moją ciocię. Na chrzest była akurat i Anielka też pewnie w niej wystąpi :-)

reklama
dziewczyny któe macie Karuzele TINY LOVE Wyspa Marzeń
mam pytanie
jakie ona ma baterie i ile i na jak dlugo starczaja?
ja mam ta karuzele, tam wchodza 3 baterie R14 i odkad mam ta karuzele to te baterie chodza, a ona u mnie dziala na okraglo... takze bardzo dlugo, chyba ona malo pobiera tych baterii...:-) jestem z tej karuzeli bardzo zadowolona

fajny pomysl

dziewczyny mam pytanie:
bede jechala z mala do polski, my normalnie jedziemy tak 5 godzin (jak nie ma korkow) ale z mala pewnie bedzie dluzej... i potrzebuje taki podgrzewacz do butelek do samochodu, jest cos takiego??

Do góry