reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wpadłam jednak na genialny pomysl i skusiłam się w koncu na kupno chusty. Własnie czekam na kuriera. Już się nie moge doczekac , bo to będzie dla mnie i synka wybawienie, nie będziemy musieli kisic sie w domu. Także do południa bedziemy nosic się w chuscie, a jak tata wroci to wtedy na spacerek z wożeczkiem. No i ja przy okazji bedę mogła na jakies zakupy się wybrac:-)

suuuper! Napewno bedziecie zadowoleni. Na ktora sie zdecydowalas?

reklama
Dziewczyny polecam płytkę Kołysanki usypianki z Empiku, my słuchamy jej codziennie przy kąpieli i wieczornym karmieniu, taki nasz rytuał. Piosenki są śliczne no i szybko wpadają w ucho, ja spiewam już razem z płytą, no troszkę fałszuję, ale Majce to nie przeszkadza:-D

Kfiatek, a foty to gdzie:-)????

kocham baleriny, choc moj K. uwaza ze wygladam w nich jak platfus:-)

sie chlop nie zna:-D

Ostatnia edycja:
Kfiatek, a foty to gdzie:-)????

kocham baleriny, choc moj K. uwaza ze wygladam w nich jak platfus:-)

sie chlop nie zna:-D
100_6085.JPG100_6083.JPG100_6084.JPG100_6083.JPG100_6083.JPG
Daga specjalnie dla Ciebie :)

reklama
kwiatek - sliczne te balerinki, takie slodkie
dagsila - dzieki za ta strone z kolysankami, bardzo fajne
kittek - juz powiedzialam mamie zeby mi taka plyte kupila dla malej
wronka - widze ze tutaj gadka byla o chuscie, ja tez chce chuste, podaj linka jesli przez allegro kupowalas, to sie rozmiarowo kupuje?? i jest przy tym jakas instrukcja obslugi..?

Do góry