reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

no ja też bym chetnie w taką chustę zainwestowała, tylko boje sie, że nie będę umiała wiązać :-(...także Wronka, jak przetestujesz to opisz wrażenia ;-)

reklama
Ok...chusta przetestowana. Dla mnie rewelacja. Chociaż Borys placze przy samym wkladaniu go i wiązaniu chusty (pewnie musi sie przyzwyczaic), ale zaraz po tym ładnie spi sobie wtulony w mamusie. I tak byliśmy sobie na spacerku, poszlismy na ryneczek, na chwile do babci (mojej mamy), a poźniej po siorke do przedszkola. Ogólnie wzbudzałam sensacje wśród przechodniów. Nasz kraj to jednak zacofany jeszcze:-D, a starsze panie patrzyły na mnie takim wzrokiem, jakbym co najmnie dziecku krzywde miala zrobic. Szczerze powiedziawszy to czekałam tylko na jakis komentarz z ich strony. Podsumowujac, ja chuste polecam. Wiązan jest mnustwo i dla takich maluchów jak nasze i dla starszych dzieci. Te chusty są dale dzieci od urodzenia do 3 lat, także nie raz jeszcze sie przyda, podejrzewam ,że w wakacje będzie jak znalazł na wycieczki. Ja akurat kupowalam tak jak katik bezpośrednio tutaj NATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, nosidełko - chusta NATI, do chusty dołaczona jest ksiązeczka z instrukcją wiazan , takze spoko, a wiązanie jest naprawde proste. Mnie to zajęlo ok. 5 min;-)

Ok...chusta przetestowana. Dla mnie rewelacja. Chociaż Borys placze przy samym wkladaniu go i wiązaniu chusty (pewnie musi sie przyzwyczaic), ale zaraz po tym ładnie spi sobie wtulony w mamusie. I tak byliśmy sobie na spacerku, poszlismy na ryneczek, na chwile do babci (mojej mamy), a poźniej po siorke do przedszkola. Ogólnie wzbudzałam sensacje wśród przechodniów. Nasz kraj to jednak zacofany jeszcze:-D, a starsze panie patrzyły na mnie takim wzrokiem, jakbym co najmnie dziecku krzywde miala zrobic. Szczerze powiedziawszy to czekałam tylko na jakis komentarz z ich strony. Podsumowujac, ja chuste polecam. Wiązan jest mnustwo i dla takich maluchów jak nasze i dla starszych dzieci. Te chusty są dale dzieci od urodzenia do 3 lat, także nie raz jeszcze sie przyda, podejrzewam ,że w wakacje będzie jak znalazł na wycieczki. Ja akurat kupowalam tak jak katik bezpośrednio tutaj NATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, nosidełko - chusta NATI, do chusty dołaczona jest ksiązeczka z instrukcją wiazan , takze spoko, a wiązanie jest naprawde proste. Mnie to zajęlo ok. 5 min;-)

Aga a jakie wiązanie przetestowalaś? bo ja dostałam chustę od siostry bez instrukcji i w necie znalazłam wiązanie podwójny krzyż ale wydaje mi się że takie maluchy to dziwnie nosić w takiej pozycji.

reklama
Do góry