reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

haha, no ja jutro mam zamowiona projekcje w pracy :-D:-D:-D

Fajnie masz, ze znow bedziesz w Polsce, i na badania pojdziesz. Taka plytka to nie tylko taki czad dla nas, ale super fajna rzecz dla dziecka kiedys - miec swoje dvd z brzusia :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny z płytki na komputer , przerobić programem i wrzucić na komórkę.:tak:
Szanowny teraz ma to ciągle ze sobą i pokazuje każdemu :-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry. Gratuluję wszystkim mamusiom.Moją córeczkę urodziłam w lipcu tego roku. Odsprzedaję ubranka. Chciałabym nieśmiało zapytać czy jesteście może zainteresowane? Jeśli tak proszę o info na PRIV. Podeślę zdjęcia.
Pozdrawiam.

Co sądzicie o takiej macie edukacyjnej? Mnie się tak spodobała, że sama bym ją sobie kupiła;-)
Tylko czy warto? Czy lepiej kupić taką bardziej zwykłą, bez mrugających światełek? Jak długo dzieci używają takich mat?

No dobra - mnie rozbraja żyrafa z lusterkiem :-)

FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST KARUZELA (799542363) - Aukcje internetowe Allegro

Moja koleżanka taka miała dokładnie i Szymek bardzo ją lubił . Ja mam z tiny love . takie maty w sumie jak się kupi potem można dobrze sprzedać więc nie szkoda kaski . Takie maty służą póki dziecko nie zacznie sie przemieszczać i z niej zwiewać . Mój jak się turlał potem mata już mu przeszkadzała ..

Widzę, że zakupowe szaleństwo trwa;-)
Byłam dzisiaj (tzn. wczoraj) w sklepie z bielizną który mam pod domem. mają tam same renomowane marki. Głównie staniki, majteczki, stroje kąpielowe i rajstopy.
Zapytałam o figi z reklamy firmy Anita, jedyne 116zł:wściekła/y:
No to pobuszowałam na allegro i zakupiłam:
rajstopy ciążowe Rajstopy CIĄŻOWE__ MIKROFIBRA __ 80 DEN ___ 3 /L (812181922) - Aukcje internetowe Allegro
figi ciążowe pod brzuszek Figi/Majtki CIĄŻOWE pod brzuszek ___CANPOL ___ L (804712834) - Aukcje internetowe Allegro
figi ciążowe zakrywające brzuszek Figi CIĄŻOWE zakrywające brzuszek __ CANPOL __M (804707549) - Aukcje internetowe Allegro
Te pod brzuszek to chyba bardziej na lato, ale M. stwierdził, że taaaaaaaaaaaakie seksowne, że muszę wziąć choćby 1szt.:-D No to wzięłam;-)

Czego się nie robi żeby się podobać :tak::tak:. Ja od kilku dobrych lat nie miałam innych gatek jak stringi i zastanawiam się jak to będzie założyć coś pełniejszego.
Ale mam problemy o 2 nad ranem:-D

Ja, odwieczna fanka g-string, kupilam gatki typu bikini. I zaraz po zalozeniu wypieprzylam do kosza. Tego sie nie da nosic. Kolezanka chciala byc mila i sprezentowala mi pantalony. Znaczy takie majtasy dla ciezarowek z odrobina nogawki (taka koronkowa nogawka okolo dwucentymetrowej dlugosci) i pasem na brzuchu - takim jak maja spodni ciazowe, a w polowie pasa inny pas, ktory ma brzuch podtrzymywac. Na zdjeciu wygladalo niezle, po zalozeniu - szuflada. Moze gdzies tak w 38tc sie na nie skusze.

Ja to nie wiem na co komu te gacie ciązowe jak mam być szczera ?
Ja chodziłam poprzednią w normalnych w stringach tez i teraz tez tak mam zamiar. No ale czymś trzeba kaskę zarobić :-D

reklama
Ja to nie wiem na co komu te gacie ciązowe jak mam być szczera ?
Ja chodziłam poprzednią w normalnych w stringach tez i teraz tez tak mam zamiar. No ale czymś trzeba kaskę zarobić :-D

Świeta racja:tak:
Ja w pierwszej ciąży kupiłam sobie takie specjane bardzo wysokie zasłaniające cały brzuszek.Jak mój M mnie w nich zobaczył to minę miał:szok: ale przecież kobiecie w ciąży nie mozna powiedzieć ze źle wygląda.
W drugiej ciąży sam poszedł do sklepu i zaopatrzył mnie w super majteczki takie pod brzuszek i delikatnie dał mi do zrozumienia że tamtych nie potrzebuje:-)

Do góry